A C T U A L I T Y – ook in Brussel zingen ze : Lied er éen is van de Wereld en de ‘Uitschuldenlast’ is van L iedereen

Laue Té lied ons niet koud, en liederée Laue Té lied ons niet koud, en liederéen was gisteravond van de wereld en de wereld was van lied er één!

Het was gisteravond een soort Pink – Zwart – Blauw Pop Festival, met een Té Lau-er-krans.

De U I T S C H U L D E N – C R I S E S is begonnen, dat worden vele rondjes Marathonnen op de Nolympische Berg je dan maar op de Nolymphysche spelen, benieud hoe ze die Schulden-bérg- je dan maar gaan verdelen!

Boven Há lopen ze op hun tenen, en achter de Horizondevalt tegen, komt nog steeds zwarte rook. En eh zo te horen is het meer dan Vloeken in de Kerk tijdens de marathonische zonderwhandelingen. Het ‘uit- s c h u l d e n’ en uitonderhandelen tegen over elkaar rust een vloek op. Alle Griekse Tragedie Zuilen tot aan Zeustere zaken, stortten in mekaar. De Neuropeesche Unie-t als z outpilaar, die schmelt bij de Pin-automaten als sneeuw voor de Moneypoly zon. Icarus stort zich ter aarde zonder schuld-gevoel of slecht-geweten.

Tja, als we dat eerder hadden geweten.. Nu kun je het wel vergeten. Of zouden de Grieken hun Troiaanse Wild Horses in zetten? Horses with no names. Want namen noemen, of met modder gooien, dat doen ze alleen in Moddergat.. of in Troje.

En Mothergat, daar ga ik niet dieper op in !! Meer minnen dan Plussen ? : “De grieken denken : “ Ik pak een ‘Griek’ en rijg je er aan, en je kunt m’n kont kussen..

Want wij zijn de wieg van Europa, en Neuropa ? : “U kunt gaan!” Op zoek naar Collectebussen…? “Nou dat wordt meer Marathon-lopen naar de Maan, denken de Grieken. En de Antieke Gonééën Poseidon en Nautilus als Redenaar, schamen zich diep zonder enig Pensioen als bedelaar.

Maar Pécunia non Omelet, eh, non O let me go : “Geld Stinkt nooit en je kunt er blijkbaar mee strooien tot in Trojen!

En I M F La Garde denkt : “Val dood.. maar je hebt wel lef ! En als de Grieken ten ondergaan, laat Turkije daar over geen tranen der acaziaten, want die kennen al langer hun Plaag-gie-haten.. Die gaan vast met Klinkende Munt betalen, want bij de E C B kun je ongelimiteerd zonder schuld-gevoel je Freenancieële –gelijk halen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>