A C T U A L I T Y – “Niet te geloven…”

“Tijd om jezelf maar eens te laten gélden!”

Waar zou ik mijn geld op zetten? Nergens op zetten, gewoon in de Oude S O K. Want in Griekenland is dat een politieke Partij, ik moet zeggen Pásók! Menig oude heer van stand en verstand heeft nog zo’’n hels-op-sokken-sok!

En over wassen gesproken tegelijk met de oude sok kun je je geld witwassen.Want zoals die oude gezegde zegt: Money soks. En de ‘soksiology’ van het gehele verhaal, is uiteindelijk terug te leiden naar die Groosze Kriegen in der Welt und Unterwelt!

En bespaar me verder alles over Griekenland, besperma de détails. De Oude Grieken hollen achteruit, en achter de feiten aan, terwijl de tijd in de eeuwigheid stil staat.

Maar ja als je bij alles stilstaat, blijft er geen staat over. Laat staan de Néé-der-lantse Staat.

Of wel de Staatstaal, is ook niet meer wat het was. Alleen het Edel-metaal stijgt weer in waarde. Terwijl de eerwaarde van vroeger, toen ik niets zag in gezag als een Despotentaat uit vroegere tijden als een schaduw in het veen over de jaren vijftig zestig lag.

De jaren dat Nééderlant met kranten dicht zat. En het lach- en je wel verging. En vanaf de verkwantsel, hele generaties tot dégeneraties van het geloof tot verboden zielen werden gedoofd.

Dus dat wij in de jaren zestig opeens bij het ‘kruistéken aan de wand van de ‘Here Jéé-zus-en-zo’ onze Vader en de Middelvinger als teken aan de wand opstaken, noa dat bevreemdt mij niet.

En dat vijfhonderd jaar na dato van de Kruisvaarders, Ins Shalla : “Als G * d het wil” Ik zou zeggen: “Waar een wil is, is Moeders wil is wet” Zo ‘i s’ het maar net. I S is een werkwoord of een werkmoord?

Wij geloofden het wel. Als wij op zaterdag moesten biechten, ‘Zonde van je tijd’, verzonnen wij op het laatst maar wat. Want anders had je de pakkans dat de kapelaan of past-hoor onder je rokken keek, of erger onder je pijpen keek, of je iets te verbergen had. En dat pijpen ook een werkwoord was, ‘trokken’ ze zich niets van aan of af.

Ze trokken er hun vingers en de verantmoordelijkheid van af. En dat loog er niet om. Daarom vind ik het woord Míslam en Mìs- dien-aars niet ook wel geheel van toe-plassing op Ziemonizaadties van Aars-bischoppen onder je kont !

Maar wat heeft dat alles met het nu van nu te maken? Omdat ik nu het Boek Nu lees, om van die Démonen af te komen..En om het heilig geloof in jezelf weer toe te laten. In plaats van de Misplaatsteverrattenvanger op aarde !! Nu begrijp ik ook de vele vinger-verwijzingen van de Aars-bisschoppen onder je kontinuditeiten béter.
See You later.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>