A C T U A L I T Y – De tegenslag om de arm bij Water-loo-g er niet om.

De tegenslag om de arm bij Water-loo-g er niet om.

Met verstijgerende-verbazing zag ik de teughels van de paarden als veughels vlieren. En ten ondergaan een ‘Ríjk-dòm’ van Brievieren, Koningkrijken en Fabeldieren.

Ik verbeeld mij niks, maar als achter-zaad van Bé Há – tricks kan ik het niet laten om voortijdig mijn Waterloo te verlaten.

Het slagveld bij Waterloo viel niet te overzien : to the loo, eh toedeloe was in geen velden of wegen van de helden te zien, om van de grote Conqueraar maar te zwijgen..

Ik hoorde menig adem in de paardappel van de schreeuwléeulekerds verdwijnen. Als zwijnen voor de Paardels verdween menig wereld-afleider in de mist der volkeren.

Ik hoorde stem van het hoorspel van Jan Wolkeren. Menig toekomst stierf een te vroege Helden-dood, geen man overboord van : wat is het leven Bôn – A-part, ‘s – excusé les mots in Het Hiernamaalse ten Hemelrijk nog waard.

C’est beau les quillotine en de Galg-en-waard om te sterven.. Tweehonderd jaar later zouden wij de ‘Slag en tegenslag bij Waterloo’ als Stratego-spel, ieder jaar met Vershint er klaas erven.

Maar 1 5 9 jaar later zongen wij allen die naam naar de Zweedse Top ! En Bonnaparte was een top of flop van de ‘His- story – Hallé Loei-jah- Potverdorrie hoorde ik ‘m nog zeggen.’

Lijken nergens op in de vergangkelijkheid van de Geschietdenislés—it-be: “Speaking Words of Wisdom let it be let it be!! War we nog steed niets van hebben geleerd, of met de Sabel der Wijsheden en neuzen iets hebben opgestoken! Waar is toch bonne aparte gebleven, ik zie hem nog onder zijn steek uit non des Dieu de Hemel inzweven.

We blijven maar herinneren. En herinneren ons niks van de Les der Geschietdenis!

Ben wel benieuwd wanneer Rasputin zijn Waterloo beleefd? Dus laten we afspreken voor over twee honderd jaar! Want lessen uit de Geschietdenis zijn altijd voor herhaling vatbaar.

Holleeder vindt vandaag zijn Waterloo… Wat hangt er boven zijn Hoofd? Het Bezwaard van Damèsklétsz! Van je Familie, léés zussen’moet je het maar – niet- hebben.

Amsterdammer – eh, Amsterdòmmer gebruikt het vaakt een Hééréctie-pil. Dòm dòm dòm. Gewoon een Amsterdammertje van achteren in slikken! gaat aan de voorkant alles gelijk recht –over-eind staan !! Heb je ook geen stoelgang of af gang meer nodig en kun je een Pil van een reetgoed Sexbook in één ruk uitlezen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>