A C T U A L I T Y – Binnen gekomen bericht : Jan Mulder is hélemaal klaar met Néé-der-landt.. hij vergeet er aan toe te voegen, of bij te zeggen :

Nou moe, krijgg noa wat! Ook gehoord vanmorgen? De ‘gezondheidszorg’ is niet goed ingesteld op M/V relatie.

Ik zie de correlatie ook niet hélemaal, maar het tegenovergestelde van ingesteld is ongesteld wat weer niet voor ‘M’ van de Véé betekent!

Schuine streep is hier onvermeld geen kruispunt van de samenbeleving. Ik dacht dat wij in een géén-idée-mooi-graties land leefden.

Oh, en ik lees dat Sinister Schipppers een sthennis-a-genderali-zaadtie krijgt aangeboden. Van hier tot ‘gender’, kunnen mensen met dat probleem zich voor een spoedkut-opleiding aanmelden.

Vrouwen worden ouder dan mannen, maar zijn vaker ziek. Niet mee-gerekend de mannen die wel Auder worden op latere leeftijd, worden natuurlijk het démente kind van de rekening.

Ik heb met mijn vrouwlijke Alter Ego afgesproken, met haar welzijn, dat ik na mijn ‘Oh-ver-léden-tijd’, me tot haar laat ombouwen, zodat ik amorf geworden van dit ‘z-onderwerp- je- er- niet- bij- neer’, onder die aandacht uit kom! Punt-hoofd krijg ik er van.

En als ik dan toch omgefaut moet worden, wil ik wel mijn reserve-tuin-slang van het sterke geslacht mee nemen, voor het geval-letje dat ik mij bedenk, en iederéén in de Garden of Eve om de Tuin-slang verleidt. Zo nu is het tijd voor Naakter tot U..

Saoedi Arabië voert de honderdste uit. Maar de Koerden voeren de I Ssentieelste onthoofding uit !’Hou je hoofd er bij’, zou ik zo zeggen! Voordat je onthoofd van elke verantmoordelijkheid bent!

Kopstuk van Hell Qaida gedood. Maar als je Kop-stùk I S.. ben je toch al dood? Of hoe zit dat nou? Of ben je dan die slang met acht hoofden op een rij?

Maar in Saoedi- Arabia hebben ze toch geen koshere messen die aan twee kanten snijdt? Want je mag daar sowieso, zoals ik niet van ‘twee verkeerde kanten’ zijn.

Dat snijdt dus geen ‘Wie is van Hout’. Nou lig ik liever op de pijnbank van de Spiegheltheater,dan van die in de woestijn, want daar kunnen ze nog al woestzijn..

Dus hou ik bij de teréchtse-stelling mijn handen niet voor mijn hoofd voordat ze mij van mijn twee bill-jardballen hebben beroofd.

Want ja, dan kan ik nooit meer door-stootten van een vrouw die ik laatst zag, toen ik haar terug keek in de Spiegel, met een Mona Lisaïsche Glimlach…..Maar ik heb hélemaal geen spieghel – tje aan de wand. Dà ’s wel jammer.Want dan kom ik er nooit achter dat ik volgens onbevestigde bronnen, mijzelf heb verzonnen.

P S : toch is opzoeken , om het verschil tussen man en vrouw te Ont goog gelen!

Binnen gekomen bericht : Jan Mulder is hélemaal klaar met Néé-der-landt.. hij vergeet er aan toe te voegen, of bij te zeggen : “En néé-der-landt met Jan MUlder!!En de Wereld draait ook zonder Jan Mulder gewoorndoordraaien die Jan !

Steeds meer M/ V’s willen niet zo vermeld worden in hun Plaspoort. Nou ik wel : Ik ben van -te voren een Man, en van Achteren een Vrouw! Wat krijgghe we noa? Dat je daar niet eerder achter kwam..

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>