Aaaajaaijaaijjaaaituality en het Sòffestivàlt…..tegen?

S Ô F F È S T I V A L T

Oh , goeie morgen! Nog nooit zo lekker geslapen vannacht. Geen spanning of hoogspanning die viel te snijden. Geen hobbels op de weg, of sprookrijders in mijn stoutste dromen. En van de stoutste dromen zou ik nog niet Aaai Jaa Jaa Jaai , 1 – 2 – 3 overeind komen.

Werd vannacht wel vroeg wakker , maar dat kwam door een droom, waar ik normaal gesproken niet wakker van lig. Maar nu wel, : in mijn hoofd dreunde de opmerking: “mee aai jaa jaai jaai hef you’re joints please”, nog na .

Volgend jaar gewoon weer een Man, met een ‘Bobbel-zak’, en één-trap-na- zodat ie vanzelf hoog gaat gillen.

Maar een dwarsfluit op een Soffestival, zou natuurlijk met een ‘hoge nood’ ook nooit weg wézùh!

Vlaai- jaai – jaai – jaai , f u c k a l o ne f u c k a l o n e b a b y ! !
Traantje Troosterhuis: Hé hallo ; weg-wézùh hier.

Michael van Praag trekt zich terug. Knap hoor! Dat die man dat nog kan op zo’n leeftijd. Zal wel stiekem een reserve-bal hebben. Of heeft ie voor opendoel een riant-voorschot gehad?

Bellen tijdens fietsen is toegestaan, maar als er iets gebeurt, is het eigen schultz, zegt melanie. Sinister van verkeer-d ‘Wat-er-staat! Bellen op fiets is toegestaan? Hé hallo, er zit toch standaard ‘Gazellig fietsen’, en een bel op die fiets. Maar ja dat bij Melanie Schültz geen belletje gaat rinkelen verbaasd mij niets. Maar dat bellen op fiets blijft toegestaan..? , ze hebben een bord voor hun kop. Écht Levens-gevaarlijk! Laatst had ik er weer een paar achter in mijn nek hangen. Riep zo’n Yuppen-cup : “Meneer wat doet U nu?” Ik zei stoppen, het licht staat op rood. ‘Nou, en toen ging zij op rood.En bij dit soort types en nu ook de Sinister, gaat geen lellebelletje rinkelen?

De P-ay van de A- sstublieft mag ik op de Kies-Lijst staan, wordt ‘Rottenbergiaans’ opgeschoond.Wat een aardbeving tot gevolg zal hebben, zodat er binnenkort een nieuw ‘gierrood-nummer’ zal worden open gesteld, zodat de P v d A fréénancieel, het hoofd bij de volgende verkieszing boven water kan houden. Veel-iks bij de oprottenberg-je-dan-maar!

Het Persoonlijk Geen Budget – rent a car – zou ik zeggen, is persoonlijk geen geheim, wat voor de Sinister toch een Rijn-geweten had moeten wezen. Moet ik bij de A-Sociale Verzékerings-Bank nu mijn gelijk of ongelijk-nergens-op halen? Je kan ze ook stilzwijgend dood laten vallen. Die Pee Gee Beeërs dan.. Benieuwd, hoeveel meer geheime- niet persoonlijk bedoelde ongebonden budgetten, onder een geheime kamer van damesklèts om je oren zul je bedoelen, vàllen? Deze rukgéring heeft wat betreft Het P G B een Rijn geweten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>