A C T U A L I T Y – Geen Woorden maar Daden Leve het Sòf-fest-valt tegen – één !

Het Sòffestival t tegen , kan mij gestolen worden! Er is maar één Lied dat ik als Amsterdammer wil horen: Geen Woorden maar daden, Leve en de rest..Nee ik maak de test niet af. Als u die wilt weten, moet u maar het Reseve-team-elftal-getallen –min-voormatie-nummer van opscoring-verzocht draaien! Nul tien.. en de rest is: “Wie niet weg is , is gezien!”

“Hij had het kunnen wéten: “Geen woorden maar daden!”En dus werd het na 1seizoen oprùtten! Maar bij buiten-spel zetten krijg je toch een vrije-trap na, die je je ergste vijand ook in 0 2 0 niet gunt. Volgens mij had het Bestuur een Rooie kaart voor hun gezicht! En Rutte gaat lekker naar de Rooie des Duiveld, daar onder de grens van het toe-en-onlaatbaren in de vloekballerij.

Steeds meer Motorbendes nemen een Bloed bad voor ze bloedwraak met Molotòf-tòf-tòf nemen.

Weer een Para-eigen-wijs-vogel er bij. Verdhoofd-réétdàcteurt nu in het oneindige! Sjuul Parawijs had nooit moeten vermageren, Want dat heeft de T M G-groep over genomen, En heeft het afslanken van sjuul nu ook op hemzelf betrokken. Om met staande voet en vloek te ontslaan.

Wel toevallig dit weak-end op Zondag : eerst Rutten en nu Sjoel paradijs! Tja, zeker bij de Stélegraaf van de Fabeltjeskrant staat het zeker in de ‘S T È R R E N’ geschreven! Vannacht eens kijken, of er nog meer ‘tegen-‘Vàllende Stèrren aan komen!’

Twitter-faceboek teksten afgelopen ‘weak – end’

Oh Jéé ik Zei Yess e Klaver tegen Bram Ojik
Zelfs met Rampirische-bewijzen is het evident dat Ras- Putin er niet onder ‘Ge-B U K -t gaat’
S H E L L is B O R I N G! : “We S H E L L overcome…some day” #Shell
Davidlynch gaat toch Twin Peaks maken!! Dear Twitter Friends, the rumors are not what they seem .It is !!! Happening again

expresident van Egypte krijgt op korte en niet lange termijn doodstraf, Hij roept en schreeuwt achter de #tralies have #Morsi on me!
Verzéker-aars Peopelen #kankerpatiënten.die en-mass roepen : “Krijg de K * * * * rrrr. #verzékeraars zijn geen #medicijn tegen patiënten
Keek gister n #dwdd over #natuurkunde n #zwaartekracht M ‘n linker bal is korter dan de rechter n die kwam echt eerder aan snap r g Bal van
Ook zo nieuws-gierig naar Het B R E I N achter de Wereld draait doorrrrr # #dwdd #nieuws #nieuwstwitter #Nieuwsuur #hetbrein #brein #brain

Voor Zeilboten en Jachthavens is de Hete Zomer al weer tè vroeg begonnen! Als de brand daar is is de Brandaris overbodig, maar het werd ‘m te heet onder de voeten, en riep : “De groeten!” en nooit meer iets van gehoord. Net zoals die twee duikers eh onderduikers..Tsja, en dat weet je hoe het afloopt. En het is altijd erg als iets in het water of ‘Het honderd loopt.’

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>