A C T U A L I T Y – Eng- land is in Labour.. en baard op-zien tegen de résultaten….

‘Onwaarschijnlijk – waarschijnlijk..om Pollshoogte te nemen!’

The necks-it-poll shows a V ery U naait ted K ingdòm ! Ofwel V U K the King.

Goeden morgen! Als je het gewoon in ‘plain ingliesh’ uitspreekt, is er niks aande hand. Nou dà’s niet hélemaal waar. Want de Exit-polls shows dat het voor Nick Gl-egg exit is. En voor de Milliband is the show als little band ook voorbij. Ofwel forbye bye! Want Labour betekent baren. Wel : Opzien of obsceen baren! En de Conservatives : The Winner takes it all. Rule Brittania Brittania rules the waves. En de woelige baren! Gl-egg-it.. E I T J E !

Yé- Màn: “Over Winner gesproken weer een hoge Hell Qaida Genèckécuteerd.” Om van te Drônen. Nasr Bin Ali Al “Ansi noemde de aansslag van Charlie Hebdo od een Hell-den-daad!”

Naaieyessscheidsstennis: “Neederlands for biginners..
Koe Kùl is met het grote toveren, Goochelen-Googlen van ‘bad-news gegevens’ te ‘die-lieten ze gaan’, begonnen!

Maar ze gaan zo ver, dat je je zelfs op Streetview niet meer ziet bestaan. Dus word je een Non-Person. Zodat je nergens meer officieel aan kan deelnemen. Hoogstens kan iederéén zijn deelneming aan jou betuigen. U hoort dan bij The Living Dead!

Nou hadden we vroeger al the Living Theater. End The King is Dead Long Live the King. En voor de gewone man is de King –size gewoon een bed.

Not Bad, als je dan je bed kan delen met de grootste –gemene Deler of Dealer. Maar of je ook een Kingsize uitroepteken hebt, hangt naakttuurlijk van je ochtend-humort of humeur af. Maar als het aan Koe-Kùl ligt wordt die Ochtend –P I K –ture als graphick end fùck-Pik-tere immediately gedelete!

P S: Boris Johnson Mayer of London has now a winning – seat and Mood in Parliament!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>