A C T U A L I T Y – B L Ä T T E R omslaan en door säppen!

Säpp – Blätter maar door-zappen naar van Praag.. “Wie?”

Néé-der-laag bij de Cuttholieke hieligge grond-likken om de géén-idéémooigratie’om zeep te helpen! Om zeep?’

Ja ha, want de R K staat eigenlijk voor de R U K-beweging. Die zich geen ‘ruk’aan of af-trekt van een schoon-geweten. En met die Meid-er-op je al heel snel sodemijter op zegt.

En wat er eigenlijk M I S – I S met al die geloven, is dat ze hun eigen kruis vaart der volkeren in naam van ‘G * D – nog an toe’ om zeep helpen.

En de Provocaliteit wordt ook steeds minder, nu het dood-zwijgen letter-lijk wordt uitgevoerd.

Het hele ‘Gelóófhet wel !’, is een Néé-der-laag-bij-de-gronds’van een RuKvereniging, die hoog-nodig door-ge-kruist wat niet van betekenis is, moet worden.Daarom hou ik ook zo van ‘Kruis-moord-puzzles!’ en ‘Kruis-tekens-aan-de-wand! En over aan het Kruis-nagelen van’gesproken..

Ondertussen, lees ik nu dat Het F I F A-zooitje wordt opgerold en aan The U S A wordt uitgeleverd. Extradicted! Dus wordt van Praag toch nog…?

http://nos.nl/artikel/2037904-fifa-officials-opgepakt-in-zurich

Eindelijk zijn ze voor ópen-doel’ in Zúúr-rich opgepakt! De grote vissen op een na, en ik zie al in mijn verbeelding de Arabieren- ‘bieren’- en toch geen alchohol drinken, en geheel zwart Africa , achter het Freenanciële Vang-net vissen. En Zapp Blätter vist naar complimentjes van démentjes. En reken maar dat als die wordt ondervraagd, hij ernstig aan Walzheimer lijdt!

F I F A

Staking bij D e A F – personeel, dus zo te lezen wordt er niet naar ze geluisterd..

Laatst werd mij gevraagd, wat ik niet voor herhaling vatbaar vond? Eh, beetje overvallen, had ik een-twee-drioe- niet een antwoord klaar. Mar later toen ik die vraag aan mijzelf stelde, had ik opeens het antwoord klaar liggen. Wat niet voor herhaling vatbaar is, is wel ‘Réïncarnatie!’ Dat vind ik écht niet voor herhaling vatbaar. Één keer hier vind ik nogal wélletjes! En om daar iedere keer weer op terug te komen! Alhoewel iederéén vind dat ik een Zeur-vivor ben!’

Heb vanmorgen ernstige problemen met mijn Vertaal I B A N . De wat? Vertaaliban. I S toch goed? Kun je ze eindelijk ‘betaald’ zétten!

Grote Actie tegen B A N D I D O S met een Foto van Zäpp – Blätter maar om, denk ik dan!

Bij O R A N J E staat komende weken voor de spelers alles in het ‘teken aan de wand van Sletland!’ Dùs die zijn niet voor één gat te vangen!

F I F A of é F I F A Espagna.. Maar wat betekenen die lètters nou wérkelijk? F -uck I -ederéén dus F -uck A-llen !

Bouterse zal Kleur-bekennend Zwart-op-Wit de overwinning opeisen! Waarmee bewezen is dat door de éclatante – électorale-verkiezings-over-en-toverwinning, de ‘Dòminantie’ onder de Jeugdige kíezers, alleen maar des te duidelijker wordt, dat de ‘Geschiet-te nis zich in Para-kanarie-beau zich herhaald!
Dus blij ik er op hameren dat de toetsing van : “Ver- kis-zingen-boven-stèmmen, mij mu-ziek-kaal steeds beter in de oren klinkt. Provocaal dan gesproken. Luister naar je eigen stem, voordat je die aan ‘Rut-op’ wie dan ook geeft!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>