A C T U A L I T Y – Dat excuus is geen enkel excuus om..

Ik N A M ook het besluit om ‘s – Excuses te maken, en N A M Gas terug. Maar omdat ik niet voor een Gat te vangen ben, zat daar naakttuurlijk een ‘lúchtje’aan..

En nu Philips met Sport-sponsering stopt, en de tekst op het T-shirt verdwijnt, is die T-shirt ‘Licht-ter geworden. En bevrijdt van de sponsor druk, worden ze dus volgend jaar…. Ja ja, ho maar… Oh, sorry…

Het begint er op te lijken dat de Europesche Unie de Stop-watch aan de Libische Kust gaat invoeren. Zodat ze op tijd de wal-g van het schip kunnen keren.

Advo- en Jadvocaten gaan Protesteren tegen de Snowden plannen en afluister-praktijken. Nou zag ik gisteren een Jadvocaat het woord tegen zichzelf voeren. En aangezien die nietsch nieuws onder de zon had te melden, wat we belasting-tecnisch al niet wisten, lijkt me dood-zwijgen een béter plan.

Politie-en petietie-acties op snelwégwézen begonnen!

Bierfiets voor trein: B E Z O P E N !!

Bakker B A R T B-akt B-rood voor uitge-decem-eerde vluchtelingen.

Op de achtergrond hoorde ik het nummer: That’s L I V E Ja, dat zag ik ook wel. En op de gang van Nieuwspoort stond de moszkofietz al klaar voor de af – gang! Ik zie hem straks nog wel ‘Voor-op-lichter van ‘géén-idee-ventsie worden.Die mnieuwe Hell of a Job wordt nog een hele ‘Belasting’voor ‘m !

Duizenden wachten in de thuis-bezorgt op Geld. Oh, krijgen ze nu al wachtgeld.

Moszkowicz zit niet te wachten op ‘belasting-vragen!’, al hoewel hij er ‘schijtziek van wordt, zit ie op Ontlastingvragen al helemaal niet te wachte’n, laat staan om vervroegd na de ten ontlastingleggende bezwaringen, het gezichts-veld van de traan-trekkerij te ruimen!

Bij Natioànale Néé-der-lande is de ’N N’-vraag aan de Vooruitzendkrachten gesteld? Nee Neuken doe je maar in je vrijers tijd! En daarmee werd massaal op ‘k-ont staande voet ‘k-ontslag aan gezegd!

Boekhouder van d’r Aúschwitcz voor het gerecht! Kan er eindelijk ‘bot-gezegd’ word afgerekend!!

Volgend onderzoek komt H A R D van Néé-der-land te soft over

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>