A C T U A L I T Y – Bed-Bad-en Broodregeling is voor Anouchka vàn alvast geregeld als Binnenhof voor tijdelijke opvang wordt overdekt!

De Voortman-sage zagen wij hélemaal niet zitten. Persoonlijk dacht ik meer aan een auto-dealer. ‘De Fordman’ die blijkbaar over-stuur was. Dus wordt het doorzagen over de schuldvraag. En Anouchka Miltvuurburg moet als Barberetje hangen!

Of ze het nou redt, is nog maar de vraag. Maar ze kan na heervol ‘k ontslag altijd bij de wakkere krant van Néé-derlant aan de bak. De kattenbak wel te verstaan. Iemand die bewust weet dat de ‘personaai non grata’ niet de verdachte is, maakt zich zelf meer dan verdacht! Zo’n persoon is geen pre- voor het résidium.

P v d A en de V V D zijn tot diep in de nacht in een opvang-crises centrum in zonderwhandeling geweest.Na de zonderwhandelingen kwamen ze op een doodlopende weg terecht. En tastten ze in het duister, hoe de Bad Bread e n d onderdak moest worden ingevuld.

Ondertussen denken de uitgeprocedeerde vluchtelingen typisch ‘Vrijbuiter-s,’ om die zaak met duizende tenten te gaan bezetten. Zodat ze de volgende dag uitgerust terug naar de kust kunnen.

Naar nu blijkt is het néé-der-lantse lied ‘terug naar de kust’ van Maggie Mcneal een grote hit in de landen aan de be-middelde kust. En bij zee-fe aankomst krijgen ze een flesje maggie voor bij de soupe die in het honderd loopt !

En dan is er ook nog een zaai-ber-top-overleg-je-er-niet-bij-neer in de Résidentie, en als presentie tapt de Politie als protestikel-acties, door ‘Snowden-plannen’ alle gesprekken van de Cyber-top af! Terwijl die top bedoeld is om dat juist te voorkomen. Benieuwd hoeveel Hágenten straks op het afluistermatje van de N S A moeten komen.

Naar nu blijkt heeft de P v d A voorgesteld om Het Binnenhof tijdelijk te overdekken, voor de opvang van, en Anouschka Miltenburg wordt de tussenmeidse Hákélalala.

En Oh ja, Mark opent eerst het Cybertop in Den Haag en loopt daarna door in Marathon-verband naar de Driemaal R A I en de Rai. Knap voor iemand die zelf geen auto heeft. Maar wel een auto met Privé-chauffeur..En dan toch achteruit achter de feiten aan holt.

Naar nu blijkt komen voor Anouscha van, steeds meer aanbiedingen binnen, Waaronder een baan als Doventolk, waarmee ze dan weer blind vertrouwen kweekt. En ze krijgt sowieso een gratis jaar-abonnement van de Wakkere Krant van Néé-der-landt..in de Kattenbak. Ja ha, Anouschka van is niet voor de Poes.

Bad Bad en broodregeling, eh Bed Bad en Broodregeling. Herman Brood zegt: “Mijn Hémel kom maar hier heen!’Plaats genoeg.. Voor eeuwig graties kost en inwoning. Oh U heeft het over de 400 dood-vluchtelingen van afgelopen week?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>