A C T U A L I T Y – Wat een L I J D E – N S – W E G

Rasputin kan natuurlijk nu zijn tijd gaan doodden met de schuld vraag. Waarop ze daarboven-‘Mijn Hémel’ allang het antmoord wéten.

Maar de Politieke banaal-listen wéten nu al te voorspellen, dat Rasputin niet de Groot-schaakmeester is, aldus de grootste schaakmeester Kasparov. Geen schaak-mat wordt er gespaard om rasputin te sparen. Met zijn hand-overspeelt, gaat de Koning te ruiter-ter-paard in Zwart. De Witte lopers worden over-lopers in het Schaak-spel op en in het Kremlin. Op gezette tijden waar je de klok op gelijk en achteruit kan zetten, worden de doorlopers in de Ivoren trorens van de Machtswaanzin op het Rood-doorbloeddeplein, via schneeuw-ruimers aan de zijkant van het dood-spoor aan de kant gezet. Het landje-pik uit de jeugd, wordt vanuit stratégisch- verstandpunt een groot vraag en vaag-teken aan de wand gezet. De Russische Roebel – Troebel and Trouble, wordt een babbel die niet meer te verkopen is. De Dikstatuur is overspeeld, en het volk is aan de waanzin van rasputin vermoord deeld.

Een volk dat voor Tirannen zwicht verliest meer dan… Dan verdoofd eh doofd Het Licht!

Zijn-storing blijkt een Persoons-ver-wisselinks van de N S : N- o – S – toring vanzelf te zijn !! Nou komen natuurlijk persoons vermissinge op het Dood-spoor ook vaker voor dan toegegeven. Maar de réactie van de N S is naakttuurlijk aanstootterafstootterlijker dan dan de propositie doet vermoeden. Om dan maar eerste klas te gaan rijden, waardoor de Persoonverwisselinks-of-vér-réchtsom op rolletjes rijdt. Nu hebben vele treinnochtoten een dubbele identiteit, wat weer niet geld voor de naaitionaliteit. Waardoor het konttroleren van kaartjes – die al hélemaal niet meer bestaan – in de kont – ti – nuditeit niet meer haal of inhaalbaar is. In de tussentijd dat iederéén zijn target van de Maandag morgen niet haalt, worden alle reserve-bakne van de N S ingezet, omdat het niet mee valt om op tijd te komen, als iederéén incluis de N S , weer eens Het Spoor Bijster zijn.

Ik heb ondertussen de snelste Auto ter wereld besteld ben ik in drie minuten van A naar D. Dat Ding rijdt 1600 Km . Binnen drie minuten in D H. Nou raak ik niet snel overstuur, maar de de Andrenaailine stijgt natuurlijk met zo’n duivelsche snelheid boven A P . Dus ben ik nog wel goed bij mijn hoofd en het verstand er bij, om dat aan Max. van Verstappen over te laten. Ik heb nog geen zin om voortijdig dit leven te verlaten..1600 Km per uur? Kan ik met mijn verstand niet bij. Voordat ik dat imginair in beelden heb omgezet , is er een dag voor bij.

Ondertussen komt er over alle luidsprekers op Het Station het bericht dat Van der Kàmp zijn Nèxcuus heeft aangeboden… waarniemand naar luistert, want die Sinister van er gaat niets boven mijn Pet en Groningen, is al heel lang het spoor bijster! Het is ‘scheurring en inslag,’ wat de klok slaat. En de openstaande Gas-t-rékening , mag je ook gelijk door-scheuren. Wat trouwens niet voor die achterhaalde Auto’s ‘vàn’….geldt!

Het enige wat wel prettig was, dat ik een hele boel nieuwsberichten langs het spoor moest laten afglijden. Waardoor ik voor het eerst een héleboel-‘verkiezings-loze-beloften’ niet heb aan-gehoord. En het Verkieszings-débàd heb moeten missen.. Nou verkies ik zingen boven stemmen.

Dus luister ik liever naar de Lijdensweg van… : “Jézus is die ook al de Lijdens-wèg-wézùh’ kwijt?” waardoor ik vaak aan de Bach van de droomvieren zit. En dan heb ik een Goede Vrijdag. En kruis ik mijzelf in een hybride Jezus staat van opwinding. En voel ik de warmte Moeiziekkalisch als Erwärme Dich opstijgen voordat ie herrezen is. In de Jos van der Velden en wegen is geen Valse Noot van het Lijdens-verhaal en weg te vinden, laat staan verloren, of te bekennen.

En wat recentelijk ontdekt is uit de kelders en spelonken van Leip in zicht, is dat in Leipzich men ontdekt heeft dat Bach niet een persoon is, maar twee! Hoezo? Vertel: Nou je hebt Johan- en Sebastiaan! Dat blijken twee broers te zijn. Oh, dus die hebben beide al dat werk geschreven? “Ja ha.”Johan deed de voorkant van de partituur, en Sebastiaan de achter kant van de pagina. Waardoor de dubbel-klanken in de Vocalilatuur avant le Lèttre beter tot uiting in de toekomstige CD – kwaliteit kwamen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, N S en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>