A C T U A L I T Y – Ver-kíes-zingen boven stemmen! Voelt U zich vandaag ook in de Wiek-geschoten?

Hélaas, kan ik doordat ik bij de ‘verzwijgende meerderheid hoor niet mijn stem uitbrengen!’ En dat stemt mij goed. Tijdens de debatten en de soubatten, bad ik eigenlijk maar op één ding: Noot meer slapen , als ik uitgelezen raak op die verkiezing!

Ik verkies – zingen boven stemmen! Alhoewel dat ook al mijn Foxstrot uitkomt! En bij Waterschapsheuvel denk ik altijd aan dat ene nummer van Art Garfunkle watership down is de jungle van de Ha ha Poliniettici!

En de critici hebbeb altijd gelijk: over mijn lijk-en-de-dijk van het waterschap ! Mag het licht uit als ik mijn stem uitbreng, zodat ik mij niet schuldig hoef te voelen als ik op de P-olitiek- V-erkeerde V-ijandspartij heb gestemd.

Want sinds de Fortuyn van de lente is gesloten, kan ik niet genoeg benaaidrukken, dat de voortuin van de Politiek, door veel onkruid is verschoten.

De debatten zijn doorgeschoten in een Geert Wildernis van de Partij van de verwilderde dieren ! Oh, wie moet dit land nog bestieren. Aan U de keus: “Maar ik ontstem rigoreus nu de stemmen staken!” Oh, voor het ontwaken van de avond,stemt mij niet gerust. De wereld draait door, ook zonder mijn stem, en is iederéén weer voor vierjaar in een coma gesust.

Maar hou je mond, en schrijf het niet op, als je niet wil stemmen, want dan hoor je bij de ‘Mooi-Riches van de Hond.’ En die weet het statistisch altij bad-weter. See you later alligator!

Is er dan nog nieuws onder de zon? heeft zijn geweten niet laten spreken? Nee-than-Yahoo nu verder?

Netanyhu weer voor zoveel jaar weer G-D is mijn herder, met de schaapjes op het droge. De Palestenen weer zijn bedrogen in een heilstaat van ontbinding.. Geendémooigratie! Oh Politiek : “Wat een ‘vooruit-vinding.’ Maar mij doet er het verzwijgen toe! Nu moet ik gaan, om mijn stem te laten vergèlden..Want wie niet stemt..heeft zijn geweten niet laten spreken.”

En wie niet meer spreekt zijn de twee Piloten die per-ongeluk ‘for ever’ van de Radar zijn verd-wenen..Hadden ze maar een Maliën-kolder aan, dan hadden ze nu nog bestaan. Het leger voelt zich in de wiek geschoten! Één w e a k – moment, en je toekomst voor Het Vaderland is naar de Kloten!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>