A C T U A L I T Y – D A Y A F T E R

D A Y – A F T E R

The Blurred Lines van Rutte lijken teveel op voorafgaande gevallen, waardoor de Schuldvraag van de twee afgetreden Verdhoofdpersonen, verdacht veel op vergelijkendòmstandigheden lijken.

De Duitsers hadden daar vroeger een bepaald woord voor ‘Volk en Vaderland’ voor: AuschRutten. En zo te zien aan de beelden, is Rutte cum suis niet van plan om daar naar te luisteren. Volgens onbevestigde berichten wordt de Oppositie kont – stand afgeluisterd, wat weer reetgoeie in-en Minformatie oplevert.

De Commissie David en Goli jat zal de Teflon – Premier ‘Nader tot U’ aan de schenen leggen. Alle verweerleggende beelden van het Kamer-debat zullen met terugwerkende kracht ‘achterste-voren’ een totaal ander beeld geven.

De Déprèssieve Wolken boven de Kamer zullen door de K N M I uit het ontstane beeld gerétoucheerd worden! Dat Cees h.á ha, teveel heeft getoucheerd, blijkt wel uit het feit dat ie teveel Bonbonnetjes als Bolletjes van plezier heeft doorgeslikt.

Zou eh, Teeven de High Five gegeven hebben met Cees. H? Ik zie het al voor me “Handjeklap en in één-klap vier komma, zoveel rijker!

De ‘T’é ven colére-lijer, komt niet in het Groene Boekje voor, dus mag daarom ook niet als zodanig gedacht, en zeker niet worden vooruitgesproken.

Het Boek : ‘Barbertje moet hangen’,is niet aan te slepen, en een ‘Goede Vrijdag’ is er dan ook voor Het Kabinèt-niet niet in zicht!. Je kunt je afvragen of er wel inzicht is.

Volgens geruchten gaat Het Kabinèt-niet een externe régisseur zoeken, om de inboedel die faiiliet is bij elkaar te houden. Volgens geruchten zijn ze in onderwhandeling met Nieuws uur. Maar bakkeleien nog over de Parkeer-bon-bonnetjes.

Kamer-lid-op-stùk, is tijdelijk met proefverlof-gestuurd , om de jackhalsen, niet de kans te geven crying Wolve te spelen. Ook alle carnavalkleding van de Wolf in schaapskleren zijn tijdelijk uit Het Torentje van Mark Rutte verwijderd. Ook de versnipperaarmachines zijn tijdelijk op Kanon-actief gezet. Zodat je geen Schot voor de boeg kan horen. Vraag me toch af wie de Kapitein op het Schip is bij de G V V D, nu velen vroegtijdih Het Schip in gaan. Alleen de vanonderwereld kan het Schip van de wal keren.

Uit het huis van ‘Opstelten en Spong’ wordt verdacht vaak “Erbarme dich”van Johann Zéébastiaan Bacher gehoord.

Crime Fighter T,. schijnt onder valse naam van Cees.H, af te trainen, in een doorlopend onderzoek aan de lopende band van Het O M.

De Lonely Wolf in Drenthe schijnt voor een T V-programma in gehuurd en ingezet te zijn, onder de titel: “Zoek Het Spoor terug!” Wat van het Franse Team hélaas niet gezegd kan worden.

Nog een ingekomen-bericht. Na het Kamerdebat is er een extra Schoonmakers-ploeg ingezet, om voor de volgende dag met een “Schoon-geweten te kunnen beginnen.. Commentaar: “Tja, als we dat allemaal eerder hadden ‘geweten!’Tja. Sorry hoor maar ik moet nu gaan, want ik moet mijn Bonnetjes nog voor morgen-ochtend ‘Geen-Idéclanareren! Doei!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Justitie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>