A C T U A L I T Y – Boekeen Week, en ga er als een Snèl-trein vandoor…

Boek-een-Week,is een geschenk.Maar om met 240.000 man en lézers in de trein te gaan zitten! Dus ben ik in een sneltreinvaart lekker thuis gebleven!

Minder doden op provinciale wegen. Dus dat betekent dat we steeds meer ‘Pro-vindst-ciale’ er bij krijgen.

Omdat ik sowieso niet weet hoe ik mijn ‘tijd moet doden,’ lijkt het mij veiliger om mijn Kiezen op mekaar te houden. Zeker nu Woensdag de Provinciale – verkies-zingen boven stèmmen er aan komen!

Niet te Peilen dat na de Edith Schippers-vertoning op en in Buitenhof de scherts-vertoning van de verontwaardiging, alleen maar in Complot-theoriën van de G V V D eindigde. En toch staan ze bovenaan in de Peilingen. Ik zou er Rode Hond van de Mooi-rich scha van op-lopen. Omdat Rode Hond beschmettelich ist, stemt iederéén natuurlijk op de V V Déréale Tegen-partij. Hélaas kan ik woensdag niet stemmen, omdat ik iemand moet begraven. Terwijl ik dat liever met puntje-puntje zou doen!

‪#‎EdithSchippers‬ Ze laat Witteman niet eens uitpraten ! Bla Bla Bla Ze haalt zichzelf ontzettend onderuit Hou je Mond Mevrouw ‪#‎Buitenhof‬

Joshua Hoogveld Ja ha, dat woord kon ik niet vinden in mijn Fuckcabulair. Goeden-middag. Wat was die erg bij Buitenhof, zeg..
Joshua Hoogveld Mevrouw , eigenlijk moet ze ouderwets geharingkaakt worden! Houdt ze eindelijk haar B– oh nee, mond!

‪#‎EdithSchippers‬ zet in ‪#‎Buitenhof‬ alle Politieke zeilen bij om de boodschapper te beschadigen Ze had nog zo gezegd : Geen Bònnetje! ‪#‎VVD‬

‪#‎EdithSchippers‬ van slag ! Schippers van slag.Tja daar mee win je niet de Zeeslag van aankomende Woensdag! Had no zo gezegd geen ‘Bonnetje!’
Joshua Hoogveld
14 maart om 15:33 •

René Gude : René betekent herboren en Gude is oud Nééderlants voo Goede.. Maar hij stond toch al met één been in de Hel van de Hemel?

Bram Moszkowicz lichtte opnieuw de Belastingdienst op. Jaha, het zijn niet voor niets Jadvocaten! Oh, excuus niet allemaal

Sommigen mensen sterven van de angst.. als xe gaan sterven . Maar sterven is ‘Dood-gewoon!’ Je hoeft er nisk voor te doen. Is doodgewoon. Niet tegen vechten! En dat wist Filosofisch – gezègd René Gude maar al te goed, Heeft geen zin om tegen te vechten: Heb je geen Poort om op te staan. En je moet je ook niet laten kisten, heeft allemaal geen zin. Sterven is een bodemloze-put van verdriet. Zand er over.

Is er nog iemand uit de bocht gevlogen? Ja, iemand in Antwerpen. Maar Max verstappen zette zijn Formule 1 –wagen aan de kant. En was virtueel nummer zes. Product van de Virtual – réality. Maar die moeten we wel scherp in de Haarbocht van, en in de gaten houden!

In Homo-County op Internèt-niet is een In Futilozaadtie ontstaan, doordat Dolce en Kapbaan na, tegen zo’n beetje alles zijn, waardoor het woord ‘Misscriminatie’ als een opzei-lijder van de verworven-bedorven vrijtheden,in een geheel ander Dàg-nícht is ‘k-ontstaan.

Sjinky Knecht door de Gouden Bocht.. Zilver 15 0 0 , En daarna de Finale die we voor Geen Goud zouden willen missen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>