A C T U A L I T Y – Soms moet je je met alle G E W E L D – I G ? je afschermen vàn? …

Soms moet je je met ‘alle geweld’ je afschermen van…

Het Acht Uur Journaal is ook niet ongevoelig voor de actuéle situatie, en heeft daarom het Vrije Geluid zodanig aangepast, dat je bij het luisteren een Drie D-gevoel krijgt, waardoor je denkt, dat je het einde van het 8 Uur- Journaal niet haalt.

Menig kijker kijkt ook niet meer naar de Rampzender, en tast in het duister of ie nog z’n hoofd erbij kan houden. Vooral niet naar Opgenomen kijken, want dan weet je zeker dat je cumulatief op een afgesloten afdeling terecht komt.Wat eigenlijk de échte C R I- S I S managers uit ‘het doormidden-oosten’ in je hoofd zouden moeten zitten.

Kan die Goser- eh vooroplichter van M I N D – F * C K , niet naar het ‘Verre van – Verstands-verbijtstering’ gaan. Of op z’n minst die Hoofden in Beeld weer aan mekaar brengen, zodat er nog iets aan beschaving in Het acht Uur-Jhoernaal overblijft..

En ja, De Koppen bij mekaar steken, als die klootzakken zelf Het ‘Onderwerp-je-er-niet-bij-neer zijn’ I S op zich t al niet aan te zien. Nel Koppen was vroeger een actrice…, en die sprak voor zich..

Nou spreken er meer mens voor zich, zonder inzich-t of namens Allah of de Kababel – lah, en wat mij betreft mag die Kabbabel – La dicht blijven..

Het zou beter zijn, als de Palestenen en de Joden , niet naar Néé- than- Ja- Hoe-dan verder zouden luisteren! Maar gewoon een nieuwe Stad zouden stichtten : “Palestenen en jeHoed diems samen in één stad! En hoe mag die stad dan wel heten? : J É – R U Z I E– A- L È M , en als Lemmingen stortten wij ons dan van de Klaag muur.In de On H E I L B R O N van de A L L A H T I S C H E Nillususies.

Ondertussen is de Reclame van die Lekkere Dieren ook van ‘Het Scherm’ gehaald, om de kontploffingen niet allemaal aan de Plofkippen toe te schrijven!

Over ‘Lekker Dier’ gesproken, Interpol, eh pardon wie : “Interpol, heeft met een actie ‘Food for Survive’, een groot nestwerk van vreemde vogels opgerold, die zo besmettelijk waren, dat de gehele Organisatie nu in de nesten zit!” En daarom niet Adekwaaddaarig kan optreden. Zodat Natuurmonu-émolumenten samen met Staastbos- en-dwang beheer via ‘Camera’s Obscura’s’, de gehele Internetpolarisatie in de gaten houdt!

Gelukkig is er vandaag een Dikke Mist, wat bij die afgrijsselijke Beelden op je ‘Net-Niet-Vlies’ in het Voordeel werkt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>