A C T U A L I T Y – is tijdelijk ontspoord – in de tussentijd kunt u herhaaldelijk wachten op een herhaalbericht ….tuut tuut tuut

Die Goser met dat nèppistool ‘spoort-niet-hélemaal,’ maar hij kwam tenminste wel op tijd voor Het Acht Uur Journaal! Kun je van de N S en Pro Rail niet zeggen !

Problemen bij N S – Pro Rail zijn zo ontspoord, en dat trekt zo’n zwaren wissel. Daar moet je maar niet te lang bij stilstaan!

Software van N S – Pro Rail gaten kaas.. Oh, daar komen ze nu pas achter..Twee botsende bedrijfsculturen trekken natuurlijk een Persoons – verwisseling op elkaar.

De N S spoort niet en de treinreiziger is het spoor bijster..Zodat vanavond in op- spoor – ring verzocht de gehele N S- directie live op een zijspoor gezet zullen worden.

De Tweede Kamer zal in een openbaar spoeddebat dat live van uit de Centrale Hal van Station Utrecht – als de verbinding of ontbinding tot ver- stand is gekomen, worden uitgezonden..

Tijdens het debat is het verboden aan de noodrem te trekken, om verder oponthoud te voorkomen, wat weer niet wil zeggen dat de ‘verdachte Di-érectie-leden’ ter stande peden klaar zullen komen met dat déliegcate-onderwerp.

Het zou mij niet verbazen, als blijkt dat de software-behandeling door Ordina-ir is gedaan.. De Openbare ‘g-hùlp-officier heeft de zaak en leiding stevig in handen, en ja, dan ben je snel uit-ge-lul-d!

Volgens een uitgelékt-rapport is de enige oplossing , dat alle plassagiers een geheel te bekostigen Openbaar-geouwehoer Oh Vee-kaart krijgen, en in de ‘tussentijd de tijd en de eeuwigheid’ thuis afwachten.

De N S en Pro Rail zullen alle slachtoffers van het Openbaar ge-ouwehoer krompenseren door ze in hun stoutste dromen, die met Sinterklaas nooit kregen, iedereen royaal een Märklinntrein te schengken..Omdat sowieso in het Schengken-vertrag iederéén recht op Vrij Reizen heeft.

P S : Hier volgt een extra Mededeling : Plàssagiers die wel op tijd de trein hebben gehaald, willen die zich melden……..Om van het ‘gezeik van al die klachten’ af te zijn? !

Aysel Erbudak gaat in hoger beroep over schuld van1.7 Miljoen Euro aan Slotervaart Ziekenhuis. Ze zit zo met die schuld in haar maag, dat ze die operatief wil laten weg halen. Maar ze heeft een O K – verbod !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, N S en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>