A C T U A L I T Y : Hou je hoofd-erbij zou ik zo zeggen

“Hoofdzaak is, om je Hoofd er bij te houden!”

Goede morgen: “Binnenkort in dit theater!” ‘De wat?’ Binnenkort hoeft u zich geen ‘kopzorgen’ meer te maken. ‘Nou binnenkort?’

Over twee jaar, is de prognose. Dus ik hoef mij geen kopzorgen meer te maken, als ik in een Crí s I S zit? Want ja, Cri betekent, schreeuw om aandacht. Als je daar nou eerder aan dacht. Ik zeg altijd tegen de Révolutionairen: “Hou je hoofd er bij!”

Maar binnenkort kunnen wij dus dicht uit onze Nek van de operatietafel kletsen. En kakelen als een Kip zonder Kop! Of we kunnen al die omgebrachte I S I S –gijzelaars hun hoofd terug geven.. En als we één hoofd te kort hebben, doen we niet moeilijk , nemen we gewoon het hoofd van Big John The Butcher, want het Operatie-mès snijdt natuurlijk wel aan twee kanten..

“Maar è , hé hallo, waar heb je het in G * D S name over?”

Oh, over het bericht van R T L, dat we binnen twee jaar Koppensnèllend, met accent op ‘e-n-d’, een Hoofd kunnen transplanteren.

Da’s toch niet te filmen? Jaha, juist wel. Frankenstein eats you’re Hart out! “Oud zei U?” Tja, en dan is het maar wachten dat we gewoon een nieuw hoofd kunnen maken. Hoofd-zaak lijkt me om je Kop’, eh sorry ‘hoofd’ er bij te houden.

Ik zie het al voor me. Verzekeringen haken daar op in. Als je je hoofd inlevert, zonder gegijzeld te zijn. En dan een Paardekop wil, omdat het carnaval er aan komt. Of je gaat naar de Data base van de N S A, want je wil een hoofd dat bewired is met de Beroemde D N A –structuur van Kim Philby! ..

Hè hè, we kunnen eindelijk écht voor G * D gaan spelen.. En als daar niet een Groot Conspiricy-net werk van de C I A; F Bi Eye en of course the Misraéliërs achter zitten?

Maar ja, wat doe je met zoveelf Hoofden ; gelijke monniken-gelijke kappen nou! Zou ik zeggen. Maar ja, voor de Missraeliërs is er natuurlijk een x-tra probleem. Hoe kom je aan de neuzen die dezelfde kant op staan? ‘Nou gewoon naar de Klaagmuur gaan. Daar staan zeker alle neuzen dezelfde kant op ! En je ruikt natuurlijk… nee hee, dat valt onder het Hoofd- stuk, dus kunnen we die tekst, of voor-uitspraak niet voor onze rekening nemen.

En we kunnen pas tekst en uitleg geven als we het plaatsvervangend-Hoofd met de duimschroeven aan, een nieuwe Hoofd-conrector van het Maagdenhuis hebben aangesteld!
Een plaats-ver-vangend hoofd? Of plaatsvervangende schaamte van het Maagdenhuis?

Zodat we tevens tijdens de langdurige operatie, een nieuw Maagdenvlies op de mond hebben geplastificeerd. Zodat iederéén voorlopig eens z’n ‘Géén-Idéé-mooigratische bèk houdt !!

“Dus binnenkort zijn Frankenstein en Einstein één Frankeinstein geworden!” Oh wat verlang ik naar Annie M G Schmidt : “Vluchten kan niet meer, ‘k zou niet weten hoe?”

Maar ik denk dat dan G * D ingrijpt. Een hele Spééloton van Verbeeldenstormers op ons afstuurt. Die met houw en kabouwélen, alle hoofden kapot schmijdt. Alle ‘Operatieve-afbeeldingen de pan in hakt.’ En ‘al koppensnel-en-tellend’ een P C Hoofd in tact laat. Die je nu en straks bij Madame Tussaud kan bezichtigen.

Wat niet van Mark of W.A. van Buren gezegd kan worden. Moorddogenloos zullen ook de hoofden van de ver-gezichten uit het verleden niets ontzeggend terücksichloos-alarm is het niet, uit alle Digitale -sporen van ook de N S A worden verwijderd, of afgehacked. Ook de Computer-games met de Titel : “Vér- Kíes je eigen hoofd zullen allen Verbeeldend-stormende hand als Kruisvaarders ontmand worden. Iedere verafgoding, op niet bestaande personen zullen met naam en toenaam, op opsporing verzocht worden vermeldt. En geen Balkje op het voorhoofd die daar aan denkt om dat te deleten ze niet gaan!

Ho ho, oh sorry ik dacht dat u dat Paardenhoofd nog aan had. U vergaloppeerd zich wel ernstig in U Fantasy. Maar U heeft een punt. ‘Ik ben bang dat straks ook nog de Robots een nieuw Plaatsvervangend Hoofd van de afdeling van de Operatiekamer krijgen. Tja en dan is ook het Youp Troub Hek van de Dam ! What the Hack!

Hou je Hoofd er bij!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>