A C T U A L I T Y De uitverkoop van Kinder-B-Lokkertjes is vervroegd begonnnen!

De uitverkoop van Kinder-B-Lokkertjes is vervroegd begonnnen!

Vragen in Kamer over uitbreiden Tap-bevoegdheden, van Jeaninesthennis en Flijdel-fluit Rob van Dà’s Plàsstérk, als al dat Gezeik er over zittend de Pot op kan !!

Want aan-staande is dat we niet meer staande maar Zittend gaan zijken. ’s-Excuséz les Mots. Maar volgens mij doen ze dat in de Tweede kamer al langer : “Zittend-zeíken!” Zittend zeiken : Ik zit er niet mee! Zeker niet als het om de Tweede Kamer gaat,; daar wil ik nog wel staande Af- scheit van nemen.

Gaan we in en op Het Binnenhof terug langs af in de tijder der BemideldeEeuwen, en vegen alles op een hoop van de Strontkar.

Trouwens het wordt weer voorjaar, en dan mag je sowieso uitmesten! En in plaats van V&D en 400 Personails-leden voor Het Blokker zetten, ben ik meer voor 4 0 0 Kamerleden Én Blok-ker ‘k – ontslaan..’ En niemand overslaan. En ben ook voor B-Líjf-straffen!

Zittend plassen , Zeik er niet meer over! Ik zit er niet mee!

Waar ik wel mee zit, is de komende Ver- kies- zingen-boven-stemmen! Dus ga ik om goed gestemd te hebben, en te zijn, maar weer naar de Matthaüs –Plassion in Naarden. Eh, sorry De Matthaüs Passion in Naarden..

Daar kunnen ze pas mooi hun stem verheffen.. En daar is het Luisteren naar een Lijdens weg mooi. Wat je van de Lijdens-weg der Poliniettische Partijen niet kan zeggen.

Maar volgens de laatste N-Opini-peilingen van Mooi – riche- de Rooie Hond is het met geen Peil te beschrijven, en zal de eind-uitslag in alle Ver- Raad-van-Staten een nog grotere Aardschok teweeg brengen da die van de Gas-bel- dan weet je het wel in Kröningen..
Kinder-Porno’s complaint bij Jeugdtrainer gevonden zodat ie beter achter de naakte-feiten kon aanlopen!

MÍslamytische –Group-péringen hebben de ‘Kwebzaait- verderf en angst van Plip de Toven-aars-leerling de Winter ‘gehackt’ van gemaakt. Lie cense to Kill betekent toch : “Vermoorde-onschùld-tot het integerendeel is bewezen” spelen.

Bij Blokker en V & D is het personeel alle Lego-stenen aan het verzamelen, om die op Markplaats te verkopen..Zodat in het Faïlsement geen steen op de ander van de Biblebelt blijft staan

Holleeder wilde ‘Mens’ontvoeren.. Ja, dank je de Koekoek : “Een Tijger-ontvoeren laat ie natuurlijk beest-achtig uit z’n hoofd!”

Er is een Licht-puntje de Kinder-b-lokker blijft..Als je maar voor de rest met je Pootten er van af blijft. Anders zetten we jou voor Het B-lok !begrépùh?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>