A C T U A L I T Y – ‘S T R I N G in de L H E E R’ what’s in a name?

‘S T R I N G in de L H E E R’ what’s in a name?

V eel V eel D ieven komen er onderuit.. en inderdaad Verheijen werd de grond ingeboord en geheijd ging ie onderuit!

Staateenlid voor L * L wegens coréréctie en négleqtie als kleptomaan ; zonder bonnetjes kan Verhijen wel gaan.

‘S T R I N G in de L H E E R’ what’s in a name?

De Thony-award voor Mís-krommuniecatie gaat zeker naar de E O. Waar veel meer mannen dan Thony String in den L Heere zijn, en veel meer aan Het Kruis denken dan de ge-bemiddelde doorsnee van de’vaag- i-nale achterbank!’ E O heeft alleen Sexcuses aangeboden, aan Homo’s die het wel ‘Geloven!’ Veel Homo’s maken dan ook een ‘Kruistéken-aan-de-wand’, voordat de vinger-wijzing achter de rits is belandt. P S: Kunnen we die Andries niet Ouderwets met de Bijbel op de hand Knévelen?
‘S T R I N G in de L H E E R’ what’s in a name?

Louis van G A – A L denkt er niet over om te gaan. Draai de letters om, om te weten dat ie de opmerking erg L A A G vindt..

Steeds meer Politie-agenten krijgen een Geweld-plicht!

Krieg – ken-land krijgt voor vanavond een Noo-i-d – krediet, die ze natuurlijk al voor de zon- net zo als het land- ten onder is gegaan , verspeeld hebben.

Bhoer zoekt vrouw: nou dan kan ze de Pot op.

Verkies zingen boven stemmen..

Définitie van Parlement: Parle is praten, en Ment komt van Mentir wat liegen betekent.. Dus conclusie : “Ze praten en Liegen tegelijk!” Oh, komt U bekend voor.

Homo’s bij A Ú – diëntie op eerste rij, ze mogen geen contact met elkaar houden, vandaar het Gheilige woord M Í S communie-katie!, die K-aarsrecht overeind blijft staan! En nu begrijp ik waarom zoveel priesters in mijn jeugd achter mij stonden.. Niet wetende wat de term ‘reetgoed’ later in de k-adolescentie zou betekenen. Think about Mís – dien-aars!

Taxichauffeurs gaan met Ü B E R – P O E P schmijtten.Om snel af- scheit van U B E R te nemen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>