A C T U A L I T Y – V R I J H E I D is vandaag gesprek van de dag

Terwijl we overal worden afgeluisterd

is het gespreks-onderwerp vandaag :

V R I J H E I D

Goeden morgen zeg, kan geen media aanzetten of het gaat over het thema : Vrijheid! Nou in alle Vrijheid gesproken. Ik lust geen Thee – Ma. Dat heb ik nou al zo vaak gezegd tegen mijn moeder: Géén – thema! Maar dat is nou juist bij ons altijd een ‘gespreks-onderwerp-je-er-maar-niet-aan!’, zei ik altijd tegen mijn Moeder.

Nou dan kreeg ik van onder uit het thee-en Balzackje. Want er werd bij ons natuurlijk als ‘Theema aan Liter – ratuureluurs gedaan. Maar in mijn vrije tijd las ik alleen maar pikkel ofwel piggelmee. En mijn moeder gaf mij als klein kind al alle vrijheid van na-denken mee, als ze boeken uit de kast haalde die voor anderen gesloten bleven! Toch nog eens na-denken , of ik wel of niet uit de kast kom. Maar zo lang Arie Kanarie Boomsma dat ook niet doet, heb ik alle Vrijheid om ‘Huis Clos’ van Sartre in de tussentijd te lezen!

Bij Bel dacht ik altijd aan fietsen, en nou kan ik in alle Vrijheid zeggen, datr ze ‘m vanwege het Kaninchen-effect ‘m er niet al te vaak in fietsen. Maar tegenwoordig zijn de Vrouwen in de ‘oh- vu- aliserende tijd’ op hun toekomstige openbaarmoeder voorbereid. En geven om die negen maanden te voorkomen, de partners, zolang het mannen zijn alle ruimte onder de dekens, om voor het Zingen de Kerk uit te gaan.

Terwijl er in de Kerken steeds minder gezongen wordt. Vandaar dat een kind de was kan doen. En dat de Paus meer vrijheid heeft dan Allah Hàkbar, die niet op de hak genomen mag worden, is zaadtyrisch nogal een G * D S P E !

Vrijheid geeft mij te denken, maar ja als je als leider jezelf tot A H verknipt, ben je als ei-leider , of afleider geen knip voor jee S S-Neus waard. Vrijheid heeft zo z’n beperkingen.. Dat heeft ‘Jesu is’ ook op z’n Frans gezegd nogal merdestisch goed begrepen. En wie heden ten dage dat niet begrijpt word gewoon in alle Freiheit een Köpschen kleiner gemacht! En ik verkies-zingen boven stèmmen, om in alle Vrijheid niet van de Partij van de verwardheid te zijn.

En in alle Vrijheid heb ik zeker gisteren mij niet de Les laten lezen door Lauwrentien redenen om mijn vingers goed in mijn oren te knopen. Want ze werden daar gister Hoorn-dòl van Hare Krooninklijke Narigheid!.

Zag gister dat T-one Huys, daar is er maar een van, Snowden-plannen had, om in alle vrijheid de geïnterviewde niet af te luisteren, maar de vragen aan zijn schenen te leggen!

Die meneer van Het Grote Oor had volgens mij Juridisch gezien ‘Rechten-op-vrijheid gestudeerd. Zodat ie goed op de hoogte was tot waar die vrijheid volgens hun dienst ophoudt! En volgens interne bronnen houdt die op het Toilet op! Hoezo toilet? Nou omdat laatst een Microfoon er in was gevonden.Waarom? nou om afscheit van Freiheid vast te leggen!

“Zeg , en wanneer gaan we eens in, op het onderwerp: Te vroeg afscheid nemen van?” Joh, val dood met je vrijheid ! Ik laat mij door jou niet kisten. Zand er over! Vrijheid , moet ik toch eens in alle Freheit über nachdenken! Tschüs..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>