A C T U A L I T Y – Tja, als we dat eerder dan n- U., hadden geweten.. Tja dan eh

Vàst én Zéker weten we het niet

De volgende tekst heeft lacunes – ofwel zwarte balken- om de Praaivieszie- van onder verdachte stòmstandigheden aprèstief te verwarresteren.

N. U. verdachte is gewarresteerd is het niet gepast om U. met U aan te spreken, tis beter, dan de volledige waarheid omtrent U-N-U te onthullen.

Het Openbare Mini-serie heeft nonverlaater dan nooit na-gelaten om de ; Geen-Idé én A-profiel’ op te schalen naar de ‘hoogste verdachte in Spéét-optant.’

Dat verdachte U. een respijt-optant zou worden, als Réé-zie-die-vist achter het net, levert alsnog geen overtuigend-bewijs van het integer-deel van verdachte op !

Het O M kan zich daarom alsnog niet op de Borst kloppen, daar onder verdachte stòmstandigheden, heel toevallig nu de D N A rééobisant alsnog 1 jaar na Dato in de N F I kwam boven drijven.

Het D N A-en Psychoprofiel van verdachte was bij de daarvoor overbrekige – instanties meer bekend dan de Snuggestieve Zonder zoeker van Peter Air rogant de Freeze!

Het Programma Opstoring verzocht zal aanvullende vragen die er niet toe deden, in de aftiteling als nèxcuus vermelden.

Daar deze Tekst op de Actualiteit is voorgelegd aan de naast-bestaanden, wordt iedere verantmoordelijkheid T-er B-e R-echting aan toeminderlijkheids-vatbare sécundaire – stòmstandigheden uitgelegd. Waarvoor z-onderstaande volgens strafboek-recht van ver voor het Stondstaan van de aarde , Holy Moses niet verantmoordelijk kan worden gehouden!

De Rédactie heeft er ook alles aangedaan, om naastbestaande die zich in dit verhaal niet herkennen via Opstoring verzocht , zich alsnog onherkenbaar te melden.

Het is ons duidelijk geworden dat de elswhere- verblijvende gewéét-tineerde, zoekende is naar de waarheid omtrent zijn eigen Verbeestelijkte vermogens. Alle Minstanties hebben hun uit-ter-ste Bèst gedaan naar volle verstandsverbijstering, en moet namens S T – Ò M toegeven aanspraak – ke-lijkheid geen gebrak , de volleegdige verantmoordelijkheid af te schuiven naar : “Even StapelDoorn-gèk te bellen!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>