A C T U A L I T Y – “Staaij je van te kijken”- S G P-ër

‘1 8 5 4 Personen waren in 2013 He Spoor bijster’

Van der- gelijke-dingen- Staaij je mooi te kijken als er 1 8 5 4 personen ‘deadta –non-grata’ door zich zelf zijn verklaard.

En ook al is het de Grrrrr íslijkr U-nie-t, erg genoeg dat 1854 wezens in weze zich inzichzelf niet meer geloofde, En dus Jézus en zo na wilde gaan. Maar omdat er heden ten dage niet zoveel houten kruisen zijn om je aan op te hangen, kun je dat wel doorkruisen. Maar De E O en de Grristen-unie-t maken 1 miljoen Euro vrij om zonderzoek naar vanzelfmoord-pogingen te doen. Dat onderzoek gaat natuurlijk lopen als een trein.

Wat een Gòtspe S –ex G een P robleem van Der Staaij je van te kijken, vindt het G * D S-geklaagd, dat er zoveel mensen vanzelf-moord plegen. Ik zou zeggen val ook eens drie of tien hoog van je geloof, om er achter te komen, dat misschien’Gelóóf-er-niks-van,’de doodsoorzaak nummer een is. Kijk is in je eigen kruis van de G * D S – fanate hoogmoed, Misschien houden de jongeren er dan wel de moed in! In plaats van teveel vermouth te drinken. Of zich er in te verdrinken.

Dat veel mensen Het Spoor-Bijster zijn, en het licht aan het begin van de tunnel niet meer zien, laat staan het G*D- delijke licht, geeft misschien de mogelijkheid om bij thee-of waxine licht The Dead End Poetry-society eens te gaan lezen. Of de Wissel, léés: ‘knop naar de toekomst om te zetten.’

Of ga in ieder geval voor je de ‘daad bij de vanzelfmoord voegt’ dat gedicht van Neeltje Maria Min lezen : De Trein : Dit is een reis – er is geen oponthoud..- reiziger reiziger mijn lichaam wordt oud!

Nou mijn lichaam werd afgelopen Setember wer erg Oud, toen bij de overgang van Leven naar dood, iemand het spoor bijster was..Te verdrietig ging ik uren later naar huis. Bleek de tweede binnen tien dagen te zijn. En juist paar dagen terug , met iemand over dit onderwerp gesproken.. Ik roep altijd tegen mijzelf, in de spieghel , als die néé-gatiefe-gevoelens opkomen: Hé Eikel : “Jij denkt toch niet dat ik voor jou uit het raam , of voor de trein spring? L Ù L !! En dan is dat gevoel weg! En spring ik een gat in de lucht! En neem daarna gewoon de trein richting Hollandse Rading – Lage Vuursche..

Nauwelijks aandacht! Als je nou er eens van-te-vore-aan-dacht : en Inshalla G * D béter het eens nadenkt.. ja ik weet het “ze kunnen niet nadenken” of hun geaardheid accepteren, dan komen ze te laat uit de kast, en free at last- free at last, en wat ons naast-bestaanden-rest in peace is een G * D S-vergeten verlies-jezelf dus niet uit het oog, zei de dramateur-psycholoog. Één Miljoen voor onderzoek naar de moordzaak van suïcideren..

Voor de trein-weg-gegooid geld, als tranen der acasia’s langs het spoor-bijster. En ik hoor het na-trillen en zingen van de Lijster En ik hoor meer dan dat ik hier zal schrijven. Dus door dit te lezen weet ik één ding zeker dat U hier zal blijven. En De Dood het na-kijken heeft, als U in alle Wijsheid Uw zelf van het spoor bijster heeft overleefd.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>