A C T U A L I T Y – E L R Y E in het Coruptieland-der-Blinden…

‘Skiphol onder je kont zul je bedoelen!’ Zal een ‘Fijn-stof’ tot gesprek zijn. En die ‘dicussie kun je natuurlijk zonder veel kabaal en oplawaaie –maar’ niet voeren.. Jammer dat korte en Vader lange Poten geen lange-tenen meer in het Grondwater-peil van de Haarlem-mer-méér hebben staan.

“S E N A A I T O O R aan !”

Vandaag begint de grootste Encorruptie zaak vàn van de Ryen zullen zich niet sluiten. En what’s in a name? Van der Ryen.. en ‘Roermond-je’ niet meer. Van der Rijen wordt het ‘zwijgen na verzwijgen’ opgelegd. Iemand die zoveel steentjes van de aannemers heeft bij-ge-dragen, dat de coërupties tot aan de dag van vandaag worden gevoeld. “Het verzwijgende-Maat-pak met extra zakkken om ze in de achtertuin als Fortuyn te vullen.” Je moet wel een ontzetten ‘Reclame-bord-voor-je-Badhouderskop’ hebben. En politiek naïef als je niet door hebt dat je niet ‘Burgemeester over je eigen corruptie-zaken’kan zijn! Zaken-doenende-zaken, nemen geen keer! Dus als je dat niet door hebt, hangt je eigen partij je aan de hoogste V V Den Plee-beeërs-boom! En als door de politieke-storm die Tak van zakken-vullen afbreekt, schrik je je voordat je kan doodvàllen- je te plètter!

Hallo zeg , is er nog anders nieuws? WI E? D O O D D O? Is geen Dappere D O D O !!

Is even kijken.Nee, we gaan het toch niet over I N – D O O D- N É S I Ë hebben hè? ! De ‘Geestiglijke-ontwikkelingen, zijn na de Dooidstraf, dus weg gegooid geld! En ja, Koenders Koen Stratégie, is, om de Drug op te voeren. Zodat hij als Sinister van Verbruid-ten-lantsae zaken bij aankomst in Raakjarta onmiddellijk wordt ‘ge-war-resteerd.’

Je moet niet te koop lopen met je gezichtsverlies, en dat op het betaalstrookje van je ‘Personail them’ in rekening brengen! Ben je V – ery & D – òm bézig!!V-rouwen & D-ames niet mee-gerekend in de sal-aris-begroting. Vee en de Kalv-erstraat, wat hebben die gemeen? Ik zie steeds minder klanten om me heen!

Bejaardenhuizen lopen snel leeg. Oorzaak , steeds meer bejaarden op hoge leeftijd, bezoeken de Sportschool, en gaan er snel vandoor als van der Ijen er aan komt !!

‘Steeds meer wapens door ‘l – open grenzen.. ‘ Ik dacht dat de ‘grens-overschrijdingen’al lang waren bereikt!

Chinees doet de deur open tijdens vlucht, tja, als je op de vlucht bent, doet dat natuurlijk de deur dicht!’ Of wou ie z’n vleugels uit slaan?

Ene Nicolette roept en zegt : ‘koeterwalend’, dat een Vrouw niet te ‘vanzèlfstandig’ moet zijn!

Zo te horen en te lezen kun je die niet tè vroeg zelfstandig laten opereren, wat je ook aan haar lippen kan zien.Doordat te veel Fens aan haar lippen en schaam-je-er-voor hingen, sneed het mes aan beide kanten.
Door de ‘Borst –en-worst-correcties’ lispelt ze nu. Plastische gezegd hebben ze de verkeerde correctie met de uitroeptekens van haar borstten aangenaaid, Die hebben ze op de lippen en de oren miss-plaatst!

Russen steken de grens over. Welnee joh, allemaal Westerse Propaganda. De Russen verlèggen juist de grenzen!! Waardoor ze nooit hoeven over te steken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>