A C T U A L I T Y – Dankzij Senaait komt het voor de B U S semaker..

Bussemaker stemt in met Alleen-recht voor de Gepriviligeerden

Komt voor de Bussemaker ; maar dan voel je je wel ge-student !!

P er S – oonlijke V – oorkeur van Aai jaai J A X bekert om de Hoofdprijs straks

Door “Ver- Raad vàn in alle Staten R E Y – K geworden”, corruptioneerd in de wandelgangen, waar de corruptie op de loop gaat met de Wetteloosheid als loos al arm? Nee hee , R E Y K geworden door burgers in Roer-mond-dood te maken!!

Senaait – léés : “Bussemaker stemt in met Alleen-recht voor de Gepriviligeerden, die de rest ‘betaald kunnen zetten!’”

Straatsick-creet-taris schijnt onder valse naam Teevvens in E O – programma ‘Rot op joh’ te verschijnen, om zich eens ‘grond- en stront-wettelijk’ in een ander te verplaatsen. Vanwege Asiel-probleem had hij zich ‘taboe-sieflijk’ bij het dieren-asiel vervoegd. Hè? Ja, maar je moet toegeven dat Teeven wel inzicht in zichzelf had. ‘Hoezo ? ’Nou, dat je weet dat je een Hond bent! “Goeden Mòrquen!!

Koe-kùl investeert in SpaceX waar meer ruimte is dan op internetnietmeer.

O B A M A belooft Hong-Kongress The War on Terhorror als in een C R I E S I S aan te pakken, en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Zodat ie tijdens The State of the Union nogal underdressed over kwam. En doordat ie het Pakaan in een Kring-spier-loop winkel had aangeschaft, liep ie in Het Congress kontstant om de hete Brij van de Cr I S I S heen.

Fred Teevven kwam bij het E O – programma Rot op niet door de screening als Ha-zielzoeker op de terminal van de Kanaaltunnel heen! Hij was te doorzichtig! Zodat hij op Bed Brood en B A D –omstandigheden niet voor de tijdelijkregeling in aanmerking kwam. Zodat hij nu ‘Fuck-off-the-record op straat lees Parnassusweg staat!

Vanwege de a.s in alle VerraadvanStaten-verkiezingen, zijn er steeds meer kiezers die Verkíes-zingen boven stèmmen prefareren. En Oh na Heren komen de dames die-nheren zich er niet voor! Komnivor in onze familie. Wij stammen nog uit het Celifraat van voor Het Kontcilie. En de Heer is van het Mrg. Kruis verdwenen, en loopt nu vluchttelinks voor de G V D op zijn Domicialiaanse-tenen!

Schaduw van de C R – I S I S is gepasseerd, zodat de donkere-kant van die BarBaardse mannen kan verdwijnen. Tja ‘Het kan Schrijnen’.

V I – wéék-blad hebben Wilfred Genee en Johan Derksen geen Blad voor de mond genomen. Zij doen er voortaan het Ver- Zwijgen toe!! En daar ligt héél Ge-Néé-der-land wàkker van!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>