A C T U A L I T Y – G O R D O N als Surprise Shint voor de Belastingschul van Bram Moszcowicz …

Ben voor een Gór-Dòm Sanitair nu die Zanger Geld betaald voor die Gouden-Handdruk van die Jadvocataire Suckels , die door de Gouden-Bocht gaan !! Door te betalen, besmet hij zijn rape-putatie door dat ongetwijfeld Zwarte Geld aan een Criminuéél – door te betalen. Hoezo geen onder-en-bovenwereld? Ik hoor Goordòm al het van de Daken van de Heren-gracht zingen: Volare Il Consiglieèrrie-herrie Cantare Oh ho ho ho!

Niet te geloven : “Zapp Blätter maar weg ! F I F A is niet verantmoordelijk voor de Bouwvakkers!” Nou reken maar dat de ‘bouwfuckers’, graag een steentje willen bij-dragen an het afbouwen van Meneer Zapp-Blätter maar weg!!

Moszcowicz had voorgesteld om zich zelf te koop aan te bieden op Marktplaats en op de Veiling. Maar beiden Jadviseerde hem om, dat uit Pschy-gó-logische overtuign niet te doen. Want dan zouden de ‘Likes’ op Feestboek- dat handje –omhoog dus- omgedraaid moeten worden. Down dus, want niemand zou volgend de laatste N-o-pinie-peiling op Bràm B Ràm ‘m er uit willen bieden. En ja, als er één-publiciteits-geiler is dan Brammetje is het Goordòm wel! Maar tegelijk ook erg slim, Want hij kan die 15.000 Euroodjes bij die zelfde belasting die als eerste dat geld ontvangt af-trekken. En alleen al dat woord is aan Góórdom wel besteedt. Die zit na aftrek van nog steeds niet op Zwart Zaad. Wordt tijd dat Brammetje Homo wordt. In ieder geval zitten daar geen Maf- oh ja, ook al Maf- via- atjes!

Straat-Sick-crataris Teevven, heeft bezoek aan Oranje – die –stad gebracht. Hij verzocht die staad niet zoveel Teefjes toe te laten als aan Ha-zeal-zoekers binnen de grenzen verleggende-ontoelaatbaarheid, voor de Minwoners toelaat baar was. Verder heeft hij in een Decreet de Secreet gevraagd de Krooninklijke bezwaren te verwerpen daar het om de Droom-op-volger van het Droominklijkhuis van de stad Oranje betreft! Want om een Droomingklijk Kerst kind zitten ze bij Teevvenvreemdelingen die verdwaald zijn zeker , al hélemaal niet te wachten. Nou zijn er in Drentenierstad en archadische omtrekken veel herders , die ook al jaren net zoals Moszcowietz de weg kwijt zijn. Maar op Goordòm-zaadnitair zitten we namens Teeven en Co al hélemaal niet te wachten.. En het Idéé om een surprise namens de Shint en Zwarte Piet Pepernooit-koejes van eigen deeg aan Teevvens aan te bieden, werd ook met algemene stemmen van de Vluchtelingen als de Teerling werd verworpen!..

Een niet nader –genoemde Advocaten brouwerij wil graag Góórdòm op de Fles nemen…

Kunnen J-advocaten ook uit het B I G – register worden geschrapt? Zodat we dat Maffia-varkentje eens en voor altijd kunnen wassen !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>