A C T U A L I T Y – Fait Divers – politiek..

Zou Albert met Joop voor het zingen van de nieuwe Kerk B V uit gaan?

S A M S O M e n d Die L I E – la la la van de P v d A gaan met Edith Scxhipper e n d de Boot van de Gezondheidszorg in.

Like a Bridge over T R O E B E L T water, wordt nu in het Russisch vertaald..

Ja ha,één ding kan ze niet ‘Schipperen!’ Maar ja, dat geldt ook voor de P v d A jaai jaai! Dat wordt oprutten…, maar voor wie ?

Palestenen wil binnen jaar ‘Vrede steen voor steen opbouwen’, zodat er een Muur en Klaagmuur van onopzettelijkheid en Verzet ontstaat!

De Brandweer in Den Haag staat op scherp. Omdat volgens ‘geruchten’ een Sinister verklaard heeft bij Néé-der-laag- bij- de- grond De P v d A De Kerstboom in kan, en in de Fik gaat. Zodat de G Ó – alitie zijn vingers aan Edith niet brandt!! “Schippers: de beste Politieke stuurlui van de P v d A staan aan k-wal !” en zo wordt het Poliniettische vuurtje aangewakkerd! Edith Schippers heeft vlgs ‘geruchten’ een Ticket naar ‘Badleehemneer’ geboekt te hebben, zodat ze op tijd geen overtijd heeft te verliezen, om in de herberg-je-dan-maar te komen..

Air Bi-en- Bi zeer Populair in Amsterdam.. Dat wordt aan-pootten voor de prhomosexuelen onder ons..

Hetero’s kunnen nog veel leren van Homo’s. Oh, hoezo? Nou die trekken zich nergens geen ‘Flikker’ van aan !!

Het Parlement heeft zich weer een grote Sémantische dienst bewezen ! Définitie van Parlement is: “Parle is Praten, en Ment komt van Mentir, is liegen.” Dus Parlement van de Eerste Kamer loog er niet om deze week..

Toverleg gaat door.. En de Ha Ha Poliniettici hebben op Hans Klok gegoogeld, om de oplossing uit de Hoge Hoed te toveren!!

Ook Tom Tom is van de Partij- maar niet van de Arbeid. De Eerste Kamer-leden kriojgen van een niet nader genoemd bedrijf, krijgen een S T O M – T O M aangeboden. Omdat Editjh Schippers de weg kwijt is.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>