A C T U A L I T Y – “Leuk om in deze tijd ‘Beslag op de Oliedòmme – bollen tegoeden van verdachte M .W te leggen!”

“Leuk om in deze tijd – ‘Beslag op de Oliedòmme – bollen tegoeden van verdachte M .W te leggen!”

Minder Mannen-Lid van sportclub.. Oh, die komen natuurlijk iedere ochtend thuis aan hun trekken. En de Vrouw gaat dan de trek ergens anders halen. Dus uiteindelijk: “Wie trekt er nou aan het langste –kortste eind? Niets is mij vreemd.. Maar begrijp nu wel , waarom de Rode-Kerstballen het eerst zijn uitverkocht! Hopelijk voelt U zich komende weken Piek-fijn. Alhoewel Anton Pieck, zijn hoogte-punt qua Kerstkaarten-verkoop al lang heeft gehad. En nu begrijp ik pas , waarom in mijn jeugd er geen Kerst-speelkaarten waren. Ja, dan kon je het met die ‘Ballen -wél-schudden!’ Daarom vond ik er met Kerst altijd geen Bal aan! Net die Zak van een Shint-ter-klaasse-dorp op sttraat en aan lager wal van die Atoomboot gezet, komt er een kinderke Jéé-Zùs-en-zo aan! Ben altijd blij dat er met Kerst geen Kind naar mij om kijkt! Zet gewoon André Néézès even op! Want zo mooi als die dat kan zingen ‘Alleenzame Kerst’, dat komt mij nooit de strot uit ! Ik hou wel van de ‘Strot-Fucks-populi.’ Ben wel blij, dat iik er op kan vertrouwen dat dat 2 5 december-kind niet ter vonderling wordt gelegd. Uitzonderlink van alle andere weg-wéés-tehuizen! En ik zou zo’n Weg-wees-kind’ tenmiste in mooi weg-werp-papier van de kerst verpakken!.Tenmiste-oh wat een mooie smaak-en-spraak-ver-warring! What’s in ee Neem , eh name? !

Neelie Smit Kroes gaat Start-up bedrijven begeleiden.. Oh, mij lijkt Pin-ups-bedrijven mooier vanwege de ‘Van-onder-enbovenste-Tiettels!’

Man gooit zich zelf voor de Leeuwen, en Jack Russel opgeblazen. Mag ik iets voorstellen? Hoewel ik normaal gesproken niks voorstel, zou ik nu toch graag die man van graag persoonlijk in die leeuwen kuil hebben…”Oh jee, dat mag ik wel denken maar niet zeggen!” Moet toch onmiddellijk aan die Bèk – Trussel van een Jadvocaat denken.. als er een is die zicht zelf voor de Leeuwen en in een leeuwenkuil gooit, en bevindt is het wel Moszcowitchz na de Maal en Baaltijd. De uitstaande ‘eigen-schuld-en-boete van Sovtojefski’ wordt met terugwerkende rente in een dubbeldik-kerst nummer-interview terug-betaald. “Dus Jort –Kelder had toch een vooruit-ziende terug-blik op oneindig, toen ie jaren geleden al weer zei : Maffia-maatje! Dus dat vonnis in Hoger-beroep wordt weer terug gedraaid! Zodat Bram Mosz- cowietsch een kleine door- draaiende-kruimmel-pruimmel-criminueel is.”

Bij de W Y S B R E E K E R staat een ‘Gigantische Kerst Boom!’ Terwijl ik met Andreas nooit een ‘Boom’ kon opzetten…

Amsterdam eert Jeroen Krà-b-acteur.. Krabé-acteur? De enige acteur die nooit een stuk uit z’n hoofd hoeft te leren, omdat ie altijd ‘toneel speelt.’ “Tabé-acteur zul je bedoelen!”

Vuurwerk wordt définitief afgelast. In plaats daarvan moet iederéén over-stuur de Knalpoijp van de auto aanzetten, en achter de knalfeiten van het nieuwe jaar aan-lopen! Benieuwd hoe dat zal af-lopen?

Het Openbarings-mini-serie van Just-tiet-zie de ‘d-òmroepbladen, zal door eiser van ‘Justitie-mineel worden ‘tover-genomen’, zodat op verdacht B . M . W’s en ander dure Luxe artikelen voordat de Olie-dom-bollen er gebakken bij-zitten, in collectief-beslag genomen worden, zolang de uit-en-inlevering van alle verdachte in-maatériëlen Kadoos uit de P C – Onthoofdstraat niet bij de Verdacht ‘G,. zijn ingeleverd. Zodat het Provisoir-beslag op het maffiaanse feitje nog niet geheel als Misdaad-werkelijk feiten door het ‘Parket van wacht’ zijn bevestigd. Zodat tot nader ‘Orde van Jadvocaten’, namens de Belastende feiten zelfs ‘Beslag-op-de toekomst van Max – Fisckiss-my-ass-tu-blieft ’t wel is gelegd !

Share
Dit bericht is geplaatst in Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – “Leuk om in deze tijd ‘Beslag op de Oliedòmme – bollen tegoeden van verdachte M .W te leggen!”

  1. als altijd boeiend hoe jij beslag op de tijd weet te leggen :)
    graag gelezen

  2. Joshua zegt:

    Ja ha, de actualiteit is een ‘Pak van mijn Hard-aanpakken die Teflon – Maffia-pakken !’ Excuus dat ik ‘beslag op U leg-je-er-niet-bij-neer.. leg !! U mag komende Zondag met een poederzeef-beslag op mij leggen !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>