A C T U A L I T Y – Poppies, die Mauer en nu driemaal Rai-en wat er vanmiddag is..

‘H E R D E N K E N en H E R B E L E V E N’

Het Vér – raad van Europa aan Teeven, én het gesprek van de dag, dat ‘gekanteld’ is. Waar door Straat-sickcretaris met ‘lege handen en hoofd’ op straat staat. Zodat zijn one-beleid op de ‘snel-wég-wézùh’ hier ligt.

Asl je herdenkt, hoe die Sinister van van Agt-teren zich zelf aan de hoogste boom van het Ver-rechts-systeem van de Drie van Breda op hing, is de ware Ju’dass haben wir nicht ge-woest’, zijn de Joden nu..De Judass kunnen we dus door-kruissen. De Cutthoklieke Kerk hat ess immer gewissen! De Koepel-organisatie van de R.K V P en de Geschmelzste Schmelzers, waren afkomstig en ‘Schat-plichtig om aan de ‘Dis en Lunch’ van Josef deel te nemen. De Es Es Sen van de M E S S E N zijn geslepen..in de Preek van de Leek – nergens op..

Over Deelnemen en Deel–namen gesproken: Reinhard Meij zong vroeger al: “Über die Wolken kan die Freiheit grenzeloos sein.” Maar ja, die had nog nooit vàn en ‘Fuck-Buck-raak-ut niet – gehoord!!’ Dus, na Die Mauer, kommt jetz die Trauer. Driemaal R A I – E N wie daar allemaal niet zullen zijn. Misschien Über-die Wolken, en zal Marco Borsato het mooist lied ten gehoren brengen. In gedachte brengen we ze terug! En nog zie ik weer die stilte op de Turmac, landingsbaan. Net zoals afgelopen zaterdag! De Vlaggenmast die codes van de ‘dooddus’sen een stem gaf, die door de windvlaag van verstands-verbijstering over het land waaide. En zo krijgt wat er niet is, in de herinnering, een bevrijdenis.

Eén minuut stilte kan niet bevatten wat lijden is geweest, want ‘er niet zijn en wel zijn’ is de pijn die het meest wordt gevreesd.. Ramses zong het al : “Het is vijf uur- de mensen zijn gaan slapen.. Maar dat dat van de zomer voor eeuwig zou zijn, dat is wat we ver-gaten , toen het ‘Gat in de Lucht voor eeuwig een Bom zou slaan in de naastbestaanden’ wat nooit over zou gaan.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>