A C T U A L I T Y – “Oh, wat verlang ik vanavond naar de Zwangeres zonder Blaam met Madxico!!

Ook Guus Hiddink blijft T R O U W aan zijn principes, die een Jhoernalist van dat blad voor de mond, geen genoegen aan neemt.

Oh, wat verlang ik vandaag naar ‘De Zwangeres zonder zwaan !! Vooral in de Arena zou de Echo van haar strot tot in Màdxico reiken. Verder kan mij die hele toestand van Hiddinkey-toy ‘gestolen worden.’ Haal de Gif-beker maar uit de kast!.

En je kunt zeggen wat je wilt over kunst en Ballet.. Maar die hebben wel ‘bàllen!’ En ze hebben nog bàllen ook, om dat te laten zien. Want het enige, wat je van dat desperationale- helftal-zooitje kan zeggen is, dat wij roepen : “De Bàllullen!’ Weg wézùh’”

Trouw-journalist die ’T R O U W’ bleef aan zijn Hersenverspinszels. De Choochemlaar die artikelen op zijn mouw speldt, en uit de mouwen schudt!! Als ie er nou bij had gezet, net zoals in Films en Documentaires- mentaires komt van mentir – liegen, tja, wat de gewoonste zaak is om bron-vermeldinge niet bij naam en toe-naam te noemen-, wat een zin-of verzin is dit, tja, dan was er niks aan de hand geweest, had je het ook met Krooninklijke Goedkeuring door Prinses Lauw-ren-tien kunnen laten voorlezen op de School voor Parioolistiktiek! “on-ge-lètterd ze, als je daar nu pas achter komt zonder ook maar in de Pers-Vrijheid ‘Naam en – toenaam van de Jhoernalist niet te noemen. Dus die kwalitiescourant kunnen we ook op de buik van een I-bad schrijven! Of wel : “Een L I E – Pad!” Wist niet dat Trouw – kinderlijke medewerkers had die alles uit hun grote duim zuigde..

O M : H O L L E E D E R onder, dat na de H- A – Cel nu waarschijnlijk ook – De B – C E L voor Willem aanstaande is. Zodat de negen jaar weer behoorlijk lang via de B-cel kan worden uitgesmeerd! Dus van ‘m sméren en weg-wézùh’ zal dan ook geen sprake zijn! Leuker kunnen we ’t niet maken wel ge-cèlliger!’

Horloge van Patek Philippe brengt $ 1 9 Millioen Dollar op! ‘Ben je niet goed bij de tijd volgens mij!’ Negentien millioen? ‘Kun je de Klok op gelijk zetten,’ dat het klokje nergens zo rijkelijk tikst als de nieuwe ei-en-verzwijgenaar!

Iemand ‘Zwart maken’ is niet ge-oorloofd, maar wel in tussen half november en december! Moet zelfs Zwart gemaakt worden! Ik ben voor Zware Piet als Kleurrijke Néé-der-lander!!

Als ik die Commercial van en over V P R O – gids door die Sesam-kind hoor, wil ik hélemaal geen Abonnement! Maar er juist een Punt-e-n e-l-s achter zetten!!

Titel voor een Nieuw boek: Henk op de B R E S voor de Honk-bal-knuppel in het Hoenderhok van de kortst-zichtig-ste onder ons. ‘Niet-zonder-ons’ zong Ramses al !.

Ook Guus Hiddink blijft T R O U W aan zijn principes, die een Jhoernalist van dat blad voor de mond, geen genoegen aan neemt.

Oh, wat verlang ik vandaag naar ‘De Zwangeres zonder zwaan !! Vooral in de Arena zou de Echo van haar strot tot in Màdxico reiken. Verder kan mij die hele toestand van Hiddinkey-toy ‘gestolen worden.’ Haal de Gif-beker maar uit de kast!.

En je kunt zeggen wat je wilt over kunst en Ballet.. Maar die hebben wel ‘bàllen!’ En ze hebben nog bàllen ook, om dat te laten zien. Want het enige, wat je van dat desperationale- helftal-zooitje kan zeggen is, dat wij roepen : “De Bàllullen!’ Weg wézùh’”

Trouw-journalist die ’T R O U W’ bleef aan zijn Hersenverspinszels. De Choochemlaar die artikelen op zijn mouw speldt, en uit de mouwen schudt!! Als ie er nou bij had gezet, net zoals in Films en Documentaires- mentaires komt van mentir – liegen, tja, wat de gewoonste zaak is om bron-vermeldinge niet bij naam en toe-naam te noemen-, wat een zin-of verzin is dit, tja, dan was er niks aan de hand geweest, had je het ook met Krooninklijke Goedkeuring door Prinses Lauw-ren-tien kunnen laten voorlezen op de School voor Parioolistiktiek! “on-ge-lètterd ze, als je daar nu pas achter komt zonder ook maar in de Pers-Vrijheid ‘Naam en – toenaam van de Jhoernalist niet te noemen. Dus die kwalitiescourant kunnen we ook op de buik van een I-bad schrijven! Of wel : “Een L I E – Pad!”

O M : H O L L E E D E R onder, dat na de H- A – Cel nu waarschijnlijk ook – De B – C E L voor Willem aanstaande is. Zodat de negen jaar weer behoorlijk lang via de B-cel kan worden uitgesmeerd! Dus van ‘m sméren en weg-wézùh’ zal dan ook geen sprake zijn! Leuker kunnen we ’t niet maken wel ge-cèlliger!’

Horloge van Patek Philippe brengt $ 1 9 Millioen Dollar op! ‘Ben je niet goed bij de tijd volgens mij!’ Negentien millioen? ‘Kun je de Klok op gelijk zetten,’ dat het klokje nergens zo rijkelijk tikst als de nieuwe ei-en-verzwijgenaar!

Iemand ‘Zwart maken’ is niet ge-oorloofd, maar wel in tussen half november en december! Moet zelfs Zwart gemaakt worden!

Als ik die Commercial van en over V P R O – gids door die Sesam-kind hoor, wil ik hélemaal geen Abonnement! Maar er juist een Punt-e-n e-l-s achter zetten!!

Titel voor een Nieuw boek: Henk op de B R E S voor de Honk-bal-knuppel in het Hoenderhok van de kortst-zichtig-ste onder ons. ‘Niet-zonder-ons’ zong Ramses al !.

Veel Sthennis om Plasschaert van Mysterie van ‘Geen-I-déé-ventie’,zet slachtoffers van ‘déventie’ betaald, door Fréénancieel geen Schuld-herkènning op de Kanker-verwekkende-Vrije-geluiden in de Tweede Kamer!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>