A C T U A L I T Y – en de Doodlopende weg-wézùh dus

“De W-onder-en-bovenwereld kiezen wel vaker een Doodlopende weg”

I K E A – I- k E- n A- nderen W E. Wie weten nog meer Taxhavens via Look-Sam-Sam-Boerg. Luxembourg maakte vroeger ‘Aandeel uit van Konink-te-Rijk Neederland.’ Sluipwespen en andere ‘sluiproutes’worden ‘Ge-d-oogluikend’ namens het Koning-te-Rijk toegestaan. Ja, geen wonder dat je moet bij-betalen Meneer Deijsselbloem..

Dat kun je niet liquideren.. Laat dat maar aan die andere W- onderwereld over. Die weet hoe je ‘Schuld en moet in-en aflossen. ‘Schot-voor-de-boeg’ van Het Proces. Iedere t-overloper wordt kogelmatig afge-ros-t. Daar kan geen training van een Sportschool tegen op. De Beverwijk, zit nu te beven. En anderen ‘beven en zweven’ nu tussen ‘overleven en dood’ op de Dodelijke Lijst. “Een cel is maar twee meter lang, en nauw twee meter breed. Wel kleiner nog is het stuk grond , dat ik nu nog niet weet. – Maar Zestig jaar na dato is het gedicht van Jan Campert nog actueel. Oorlog is het D N A – structureel..- Maar waar ik naamloos in initialen rsuten zal!” Criminuéle nemen een voorschot op hun eigen afrékening. En de enige uitweg voor een criminuéél is meestal een doodlopende weg-wézùh dus!

Hoe symbolisch : zojuist in Het Journaal zag je op de achtergrond in Beverwijk een Kerk : De kogel is dus door de kerk! Denken de Liquidanten en opdracht-gevers!

Woonzorgcentra en Placenta Haaglanden noemen zichzelf Rijn van geweten, en het woord van de Moeder zetgt Mistanden. Breek me de bek niet open! De Straat-sick-crataris z’n moeder Mist tanden? Dan ben je ‘Sprakeloos’, en doe je er het Verzwijgen aan toe..”Mij een zorg”..’Mistanden’; ‘Miss-tanden’.

Aai Jaa Jaai A J A X moet Veltman What’s app in a name, maar niet meer op het Veld-man zetten, want die maakt er zo een Messie op het veld van. En Velt-man een laatste oordeel over de wedstrijd uit.. Wordt tijd bij het voetballen dat er een paar uit de Bezem-kast komen, om de tegenstander eens goed op hun ‘Flikker te geven. In Landsbelang van de Ballen. Voetbal: “Met Velt – man een laatste oordeel over A J A X in de Champions-leque!

Militairen mogen het woord ‘Néé-ger-manisme’ van Néé-derland gebruiken. Dus kunnen ze Zwarte Piet ook niet meer negeren, eh ne geren!

Mensen die er het zwijgen toe doen, komen stil-zwijgend over. Maar bij crimi’s komt dat sowieso Verzwijgend over.

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>