A C T U A L I T Y – De Hoogmoed en de Talmud komt before The Fall…afterall…

The W A R R O W G A N T I E komt before The Fall

Wat was the Beste Speech?, las ik zo juist. De beste speech is als je Speechroeden moet lopen volgens mij. En nog beter als je je mond houdt! Want dan is iederéén “Speech-less number one: “Keep you’re Mouth shut-up!!” Hoor ik “Asscher me nou vaak denken”, maar hij is zo wijs en niet eigenwijs om z’n mond te houden!

Wat je van de P ersoonlijke V – oorkeur V-an, hoe heten ze ook al weer , weer niet kunt zeggen. Dus gewoon er het zwijgen en verzwijgen toe doen. Want degeen die eh de opmerking maakt Dismissedcrimineert..En zeg nooit dat U een grens te ver gaat, want dan worden die P V V –ërs dus in uw ogen Ha-zielzoekers, en daar zit Teevvens al hélemaal niet op te wachten..

Stel je voor Wilders, die namens zijn woordvoerders in de Tweede Kamer de grenzen verlegd! Nou reken maar dat met algemene stemmen een ‘Pro- Motie tot naar Turkije terug sturen wordt aangenomen!’ Parle Ment bewijst maar weer eens dat Parle- praten is, en Mentir Liegen. Het liegt er dus niet om in de Tweede kamer! Maar of dat met Geen – Idéé- Mooi-gratie van Teeven te maken heeft?

En oh ja, binnenkort nog een ‘Haat-zielzoeker’, die de G * D S –geklaagd muur niet haalt, vanwege zijn Failliet, zelfs z’n K-Apple-Liepad niet meer heeft. Zijn verstevigde Kepple-boord, ligt als een te dure P C- Onthoofdstraat-stropdas om zijn Nek.. En de Warrogantie maait als een Uzi-sue-suzi zijn toekomst neer.

De naam Moszcowicz is ook al van de Van Dalen uit het Woord-en Moord-register geschrapt ! Alleen de Moscofiets op het Rode Plein is nog niet gestolen. Terwijl het overige van de Moscowitzen iedereen gestolen kan worden..Je kan straks ook geen Pols-hoogte-horloge meer nemen, omdat ie na inlevering van de duurste merken niet meer goed –bij-de-tijd is, en eigenlijk al heel lang ‘MaffiaMaat- tig Quote – un-quote’ al heel lang niet was. Dus je kunt je klok er op gelijk zetten- de Staande – Hang klok dus, dat ie binnen kort hélemaal Gaar – keuken is, en het hem niet langer voor de Kokmuts-halzend voor de Pierre de Wind gaat!

The W A R R O W G A N T I E komt before The Fall The Waterfall of words has stopped! The best lawer in Town is Speechless ! En moet Spitsroeden op het hoogste Hakkoord lopen om te overleven.. Maar Moscowicz heeft natuurlijk acht Jadvokatzen van jadvocaten, dus die komt wel wer een keer op z’n pootjes terecht? ‘Terecht? ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>