A C T U A L I T Y – “Vroeger kon een ‘lever- tráán’ mij anders ook behoorlijk aan het huilen krijgen.”

“Vroeger kon een ‘lever- tráán’ mij anders ook behoorlijk aan het huilen krijgen.”

“Kreeg er Brok-stukken van in mijn keel!”

Zo, en een ding..: “Vier en Vijf mei sla ik over!” Ik heb net het liedje van The Poppies gedraaid! “Non non rien changé tout à continué “Hé hé ..héééé..Even geen T V “

Niet meer herdenken, maar even bij-tenken eh tanken. Wat niet wil zeggen over de speeches die werden gegeven, Speechless was ik. En de traan van Maxima, heb ik niet gezien, omdat ik het zelf niet droog hield.

Men zegt vaak dat je het verleden met R U S T moet laten! Maar, “Oh – ver- leden – Verdriet : je bent het ; soms wendt het; soms niet..”

“Ik ben klaar”maar kon niet komen. Dà’s een zin, een woord wat zo’n beetje de hele dag door mijn hoofd zong.

Ja, nee met het “Wilhelmus van nat houden bien ich fon Dooitsche Bloed,”heb ik het ook wel na de herdenkingen gehad..

Oh, wat verlang ik naar een Surprise! Eh surprieses, om het even phonétisch te duiden.. En laat ik nou vorig jaar met vooruitziende blik het ‘Zwarte-pieten-spel al gekocht te hebben. Dus ik ben hélemaal niet van de kaart, als die dezer dagen door een ver-rechterlijke-vooruit-spraak en zienende blik op oneindige Dis-en-miscussies, tot vrijspraak wordt besloten. En de aanklagers van het proces wegens opruiende minvloeden zwart worden gemaakt zolang ze geen kleur bekennen! En als Makker staakt Uw staf– en-wilgedwaas, worden alle aanklaag-en-jagers in de boot genomen.

Jean Luperto – rijzende ster, net zoals z’n potlood, heeft al z’n regenjassen moeten inleveren, wat me doet denken aan die jurk van Démooinica Lewinsky, en van Bill gaan Clinton.. Dit soort onbevlekt nieuws spattert en spettert van het doek.. En meestal komt na zo’n mededeling een commercial- reclame met “Even-Vlèkje-weg-werken!”

C N N : “S ee N o N ews or broadcast out of Moscow wards.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>