A C T U A L I T Y – Mark schijnt tegen W A van Buren gezegd te hebben…

Mark schijnt gezegd te hebben tegen Wéé Háá van Buren…, wat heb ik noa aan mijn K-leuter-klas hangen?

Jeanine Stennís van Plaschaert zegt dat bommen niet altijd goed zijn.. Nee, als ik naar haar kijk,lijken Sex-Bòmmen mij beter.Dus op zoek naar het goede ‘Sexplosief, lijkt mij..

Als Willem Alexander nou een be-spied-boot van de CIA had genomen, had ie Acht ton kunnen besparen.. W A van Buren als Spied-die-Gonzales.. En Maxima als Cold-vinger –in-de-pap!

Die Moordenaar vàn, had natuurlijk een ‘Borst-plaat voor z’n kop!’ Of z’n hoofd er niet bij.. Maar dat kun je hem niet aan-rekenen, als je in je hoofd de draad en het Opsporing-verzocht kwijt bent!!

Binnenkort krijgt Man de eerste ‘Baard-moeder’ getransplanteerd, waardoor na negen maanden het kind m/v er een sick van krijgt.

Blinde-geleide hond neemt straks als een soort Moderne Stom – Stom de taxi-chauffeur over.. Want die kun je tenminste Blind-vertrouwen..

Kunnen we niet die Presentatoren van Hart & Ziel in-lijsten? Of kunnen we daar ook op stemmen? Wie het Populairst is?

Rutte heeft nu pas door, dat O R A N J E Bítter smaakt! Ik snapsch dat niet!!

Rutte verschiet nog eens van kleur als ie Noranje verdedigt, tegen ‘béter-wéten’ va de Tweede-kleuter-kamer van de klas..

Mark Rutte heeft dat gestudeerd, dus ook hij wordt een keer ‘geschiedenis!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>