A C T U A L I T Y – Mark My Worst ! Mark heeft ook met Wit Voetje geen Poot om op te staan als ie uit de Kast komt. Zijn we er toch in-gevlogen!

“Zijn we er toch met z’n allen ingevlogen” ‘Voet-nood’

Zo, een Wit-voetje halen is natuurlijk ten voeten uit, om Hollandski een voet dwars te zetten. En dan blijkt er ook nog een Kweb-site van Désastere-proporties op het Web te zijn geweest. Met Foto’s die ik niet hoef te zien.. Maar ze zijn er! Ik dacht dat ‘Mark-my-words..’spreek uit My Worst ! Nee hé, niet op zijn Nééderlants, maar op zijn Engels Phonéétiesch Weurst.. En dat zal “Raspoed-in” allemaal W A R-st wezen. Die heeft allang onderduikboten voor Kanne-franken en Kruiken onder Zweden “Sicher-gestelltt”! Wij zullen binnenkorts Nieuwszuur-achtig Opzienbarends-zeeën van Roesziesche Vlieg-en-tuigen die geen vlieg kwaad doen over heel Nou Neu-r-opa zien voor bij vliegen!Let op mijn woorden! Negen November ! Hoe zo 9 november. Dass ist 29 Jahr zurück, da s s die Berliner Mauer gefallen war. W A R, eh ik bedoel: “Waar?” Rasputin zat damals in Eust Berlin! Eh Ost Berlin – K G B-general. En aangezien Russen aan ‘Oude Machten’ hangen en geloven,”: wat in je spierbundels zit, kan niet in je hoofd zitten.” Dus hoe Rasputin zijn Hoofd er bij houdt , breek ik mijn Hersens over. Dus 9 November- datum to remember, en 11 november Poppy’s Day bij de Engelsen, dus maak je Ver-Adel-lijke Borst maar nat… En om in Germanisme af te sluiten: “Die Roessen K R I E G –en er Kein Genoek van..”

Ondertussen vraagt die Meneer van Jort-wedde dat ie daar niet vandaan komt, zich af, Hoe het H– E U– R T met die aan Lager Wal geraakte Banken, die diep onder het mars-diep zijn gezonken. Vandaag komen ook nog de ‘Woning-bouw-ratten’ boven water, om onmiddellijk per A-dwangbuis via O M en Nieuwe Sluis achter Slot en Grendel van een gesloopte woning te zetten.. De Verraarriesch en andere Kanaries van onbetaalbare F-auto’s, zullen door de Dienst Poepblieke Werken aan de Straastenen niet kwijt, worden verkocht..

Ondertussen wordt achter de Schermen in de Kelder van Jort , – eh – Jort hoe heurt dat noa eigenlijk, met Mark my Worst – onder en boven in een Zwart –Ciqui overlegt je er niet bij neer, om de Liborisatie niet meer onder Stoelen en Zwart-banken te steken.. Maar het verweer houdt geen steek, dan dat de Regering Stekeblind, voor dit soort Malversaties is. Dus zo langzamer hand wordt duidelijk dat Mark Cum Suis, geen Enkel-Fout en Poot heeft om op te staan. Terwijl velen denken dat die dat is al jaren is.. En Jort die te weinig Spoort, eh sport, blijkt een On-echt veradellijk Kind van een Achter-nicht te zijn en te wezen. Ja ja,ik blijf bij, en neem geen Privé-blad voor de mond.. Want in de ‘Darkroem van het Leven’ is de “Zwarte Bladzijde van de Vanagteren-Kont” Ook voor Mark en Jort in de Kelder van : “dat had ik altijd al geweten, een geven..” Jort en Mark Dark Veder- Licht komen zij ooit samen uit de Kast, als Achter-licht van Arie Kanrie’s Boomsma’s –geweten.. Draai hierbij : “Always loek at die Braait Zaait of Naait!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Mark My Worst ! Mark heeft ook met Wit Voetje geen Poot om op te staan als ie uit de Kast komt. Zijn we er toch in-gevlogen!

  1. Annet zegt:

    Deze criminaliteit is geen woordgrapje waard….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>