A C T U A L I T Y – De S T E M M I N G zit er vandaag goed in.. ik neem al vast een Schot voor de Boeg !1

Y E S – N O – V O T E – 1 8- 0 9 -2 0 1 4

“De S-T-E-M-M-I-N-G- zitr er vandaag goed in!”

Als de Schotten vandaag Y E S stemmen voor Onafhankelijkheid, worden de Schotten dan Uit-schot?

En is het voor de No-voters Yesterday.. En ja, bij Yesterday denk ik toch aan: “Er zit nog steeds muziek in de Polikliniek.”

In de Binnenlandse – Polinikliniek zag ik de S P: “Roemer-loos en hopeloos ten onder gaan.

Diederik Samsom end Die Lie la la la Symboliseert de Kaalslag in de Mantelzorg der Liefdeloosheid..

De S G P citeert uit de Bijbel.. ‘Bij – Bèl’ denk ik toch aan fietsen..En ik zie de S G P ‘m er toch nog niet in-fietsen, want Zadel-pijn is ten kruisigste verboden. Maar ja, de meeste Kamer-l en oh-verleden ‘Geloven het wel!’ Dus om je ‘Kruis-verhoor’ in het debat te laten zien, is voor Doven-mans-oren bestemd.
In Australië hebben ze de I S door 1 8 man – eh- Terorristen op te pakken, in the First S T R I K E tegen I S Decaptivated..”Onthoofd !”

De Stemming zit er in Schotland goed in.. Maar niemand durft er een Voor-schot op de prognose in te nemen.. Alhoewel een Schot nam een ‘Gigantisch Voor-schot’ van ruim 900.000 Euro bij de Bookmakers door op N O – vote te gokken.. Als dat No wordt, kan ie heel Scotland op kopen.. En dan zijn alle Yes voters alsnog Failliet..

Dat was gisteravond een Schöne Goal! En A J A X heeft altijd het gelijk aan zijn kant..

Verder was het gister-middag- en avond ‘reuze-rat’-gezellig in de stad.. Geen Blauw te zien. Maar het stond weer Blauw van de Gele Hempjes.. Nog nooit zoveel Geel van de David ster gezien.. De binnen-stad was weer een soort Ghetto van haat tegen die Jodenclub, hoorde ik van een dienstdoende hoofd-agent.. Het was weer B A l in de stad, en wat dat met Sport te maken heeft? Gegijzeld door Sport: “Balhostage!”

Fred Teeven houdt er rekening mee, dat we binnenkort de eerste Schotse-Vluchtelingenboten op de Noordzee zullen zien..

Fred. Èr uit de ‘Ros’-se buurt heeft het O M Vholleeder-ige- moordewerking gegeven.. Ja, sommige gaan over Lijken om Straf-vermindering te krijgen.. Waar zou ie dat geleerd hebben. Holleeder gaat uit-eindelijk voor de Bijl van Wim..W H-a je gebeente… Dus Fred R-uit of Wee Há je gebeente er voorgoed uit..de P C – Ont-hoofdstraat..

Wilders gebruikte verkeerd A B P-cijfers.. Mooi! Kunnen we ‘m eindelijk Wég-cijferen!!

Naar nu blijkt heeft ook Wee Há van Buren verkeerde Troonrede voorgelezen.. Ach ja, we wisten al, dat W H van, achterhaald is.. Ook al heeft ie de snelste Speedboot ter wereld..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>