A C T U A L I T Y – The Whole World is a F O L E Y .. die F O L E Y – kant mislukt is..

De Bankroet, ofwel The Bank-rout e of Amerika heeft een Deal gesloten met de Justitie van 13 Miljard Euro wgens frommel-chrypotheken die op zolder van de Benk lagen.

Raboos-bank medewerker bekend gefrommel met Libor-tarieven. Gemanipuleerde, zeg maar opgelichte tarieven.. die altijd Rabobo’s beter uitkwamen, dan de overleden cliënt..die aan de te zware Chypothake that niet longer ten onder ging!!

Terrorristen, onthoofden zichzelf van iedere verantmoordelijkheid, zodat we het niet over Terrorristen maar over ‘Moderne Koppen-snellers’ van de Middel-Leeuwen hebben. Maar de Meeuwen blijven ook niet ongemeld nu de V V D, die ook een Kopje kleiner willen maken!..

In Emsterdamned is Het What the H A C K van de Dam, en dat Hek stat nu in Griekenland, dat door de grootste Hölländische Koppen en Poppen-sneller van het land Opsteltisch verantwörtlich wird gehalten.

W A van Buren is als ‘Hekken-sluiter’ buiten Functionasliteits-gespräch mit sein Nachbar Rasputin im Griechenland gehalten!!

De Ghulpkonvooi is in Niemandslands overgeleverd aan de Ritselaars , om iederéén ‘Paais en Vree-de’ te houden..

Amerika waarschuwt voor Scheurtjes bij de F 16.. zodat de Zoon van Jos Verstappen, zich er met hard-doorscheuren uit de Bocht niet kan Verstappen! Wordt verzocht niet tussentijds uit te stappen.. Want dan heb je zeker ook op je Hoofd ‘Haar-scheurtjes!’ en haar-scheurtje ga ik niet dieper op in !

D-omroep-medewerkers zijn bij de Nieuwe N P O niet gekwalificeerd, wantr ze zijn N –iet P –ersoonlijk O –pgeleid!

V V D verklaart de Oorlog aan M – Eeeuwengeleden deden ze dat ook al ..

H U L P – K O N V O O I aan de Grens aangekomen, die spéciaal daarvoor De G R E N S heeft verlègd !!

O B A M A – O H – D R A M A heeft de Special Forces nu opdracht gegeven om F O L E Y alsnog uit de Hel van de H E M E L te bevrijden…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – The Whole World is a F O L E Y .. die F O L E Y – kant mislukt is..

  1. Joshua zegt:

    Ik heb níks gezien , mevrouw ! Wàs geblinddoekt! Dus schreef ik op mijn Intuïtie… Maar dank voor Uw réactie..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>