A C T U A L I T Y – Krijg dat Deuntje vanmorgen maar niet uit mijn hoofd…

Krijg dat deuntje vanmorgen niet uit mijn hoofd : “Dat is het Eiheinde dat doet de deur dicht, daar zijn geen woorden voor dan Tra la la.. Oh jee, wat zeg ik noa weer…..

Levenseinde-kliniek komt als het zo door gaat vroeger aan zijn einde , dan de bedoeling is. En ik zou toch graag nog een paar kandidaten daar langs zien komen. Bijvoorbeeld : wat dacht U van Rasputin; Assad-as-zat; en I S I S; en nog een aantal andere ‘moordgasten.’ Nee Paedofielatilisten die Postzegels van onder de zoveel jaar tongend schoonvegen, gun ik iets anders. Kom ik nog op terug.. Eerst Het Boek “Op weg-wézùh naar Het einde” van van Gerard al jaren lang afgesch r e v e lezen.

Verder ga ik vanmorgen de L Plaat van Woestering heetst van de Grammofoonnaald draaien. Want in Engelnad draait iederéén door, nu Keet Bloes zich weer na 3 5 jaar bloot geeft. 3 5 jaar ben ik al zo oud. Dan heb ik daar 35 jaar onder geleden, als ik de Tabloots moet geloven. Keet Boes sem, is dè Klankbord van de Seventies.. Wie heeft niet die betoverende Heksendansen met een gecastreerde stem na-gedaan.Menige vriendin viel van haar eierstokken toen de mannen Kate Bush na-zongen. Geen gekastraard woord over mijzelf, want ik heb de ballen verstand van de noten-kraken. Maar er zit blijkbaar nog steeds muziek in de Kastraat –counter-tenors van deze tijd.

Oh ja, G * D nog an toe niet te geloven, iedereen probeert Munt te slaan uit W A van Buren. Maar ik vind het op het ‘randje’als je je G * D voelt boven alle anderen verheven. Ik doe er verder het ver-zwijgen toe. Ik vind het Protest-tu-ant-isme wat overdreven. Hoe meer W A van Buren zwijgt, des te béter toch. Ik geloof het wel.Willem Alexander gelooft alleen in Maximale aandacht voor zijn Vrouw. En de P K N als K P N was toch al lang van zijn geloof gevallen. Zo waarlijk helpe mij “G * D Allemachtig “ Wat nou weer? Maar we kunnen Willem Alexander niet Dood verzwijgen, want dan eindigt die in zijn laatste Levens-fase.. En dat gunt niemand hem. Want het is een Dood-goeie Vent die in de verkeerde Levens-begin bij de geboorte het einde van zijn Levens begin zag. En als Geweten dat eerder had geweten? Maar als je gezag wilt uitstralen, móet je zwijgen, zodat je Het Gezag zag. Maar of het woordje zitten daar bij hoort? Misschien gelooft Willem Alexander wel meer in Zach-arias dan G * D..Maar één ding is zeker: “Maxima heeft een G * D delijke vooruitstraling, en daar gelooft ie meer in dan de P K N kan vermoeden.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>