A C T U A L I T Y – Hou je Hoofd maar eens ‘koel’ bij al die berichten…. als je ‘m nog hebt

Hoofdzakelijk gaat het nieuws over de waarheid, die onthoofdt van iedere verantmoordelijkheid, moeilijk te achterhalen is, om he hoofd er bij te houden.

Heb mijzelf vandaag ‘onthoofd van iedere verantwoordelijkheid’, die met welke C R -I S- I S dan ook te maken heeft. I S afe, doet me denken aan die film met Dustin Hofman , die z’n Tanden niet op mekaar kan houden als ie onder drug van The Dentist een paar boren op en voor z’n kiezen krijgt. Vandar de uitdrukking: Life is boring. Maar ja, soms valt er in het Leven niet te kiezen, en besl – I S – sen anderen wat ze met jouw Doodskop doen. Maar ja, als je een man onthoofd, maak je van hem een Mrs ,eh m – i s- ser.

Maar ja, we kunnen natuurlijk dichterbij huis ook vast stellen, dat bepaalde bevolkingsgroepen zonder auto-gene-voorkeuren hun gevoel op de ‘fautomaat of no return’ zetten. En elkaar goed weten ‘af te maken.’ Wij schmallze Néé-der-landers kunnen nog iets leren van de Kutériaanse Medelanders.. : “zij maken elkaar perfect af”. En kijken niet op een paar of meer kinderen, die net zoals de Aúders er een Nacht merrie aan overhouden. Nou ging ik vannacht in mijn Stoutse kinder dromen ook op in een Nicht-merrie omdat ik de ‘a’ van afhankelijk heid van je eigghe Nochtmerrie nog steeds niet te boven was gekomen. Dat ik door het Nochtmerrienieuws van vanmorgen bijna Auto-mutulatie f in mijn eigen tong verslikte, toen ik onthoofd van iedere werkelijkheid beide-beperkt-gezichts verliezen op ‘Barbaarse Vrede’ uit het Psychol- loog verloor.

Ik vond de ‘Middel-eeuwen der Herfsttij van’ als ik een Huiz – in – ga, altijd een spannende Ridder en ruiter van de Ronde tafel. Dus droomde ik altijd van die tijd, die als een Puberlacensie- eerder terug zou komen dan ik met de Lichtsnelheid van een Tempelierse Warrior, ooit zou mee maken. En de ‘contra-fictie in terminus’, et Dominus Vóósbiscum laat aan de Latijnze waterval van Koppensnellers aan duidelijkheid van de Moderne-geschiedenis, niks te verwensen over.

Maar om nou daar mijn nek voor uit te steken?. Nee dan révolutionair ik liever mijn nek Darwiniaans als een Schild-pad terug. Ik zou riddelijk vragen wat voer jij zoal-s in je schuld?

En die Schuldvraag, heb, of had ik al eens gesteld, en in de ongestelde-vraag, ligt die nooit bij de Vrouw. Want zoals een vriendin mij als vraag ‘die niet ter discussie is’, stelde, vroeg zij zich af, wat het toch met die mannen is, waardoor wij al lichtjaren in een geweldspiraal naar beneden zitten. En ja, de Spiraal van de vrouw zit op een niet nader te duiden plek, met minder geweldadige gevolgen, of het moest de geboorte van een nieuw leven zijn, dat met alle geweld van de Wereld terug op aarde kwam. Ik zou me als ik dat van te voren geweten had, nog eens even diep in de Whaarmoeder over nadenken.. Maar ja, als foeut kan het kind de was niet doen.. en het grote ‘Kind in de Man’ denkt alleen maar als ik er afwas, heb ik een schoon-geweten..Maar ja, dat kun je met de Masterbeerdonten wel vergeten.. En met alle-geweld-van-de-wereld om daar een einde aan te maken, is ook zo weer een Kontra-dictionaire interminus..

Onderwijl gaat de themometer van de Wereldrang- en Pikorde behoorlijk omhoog, terwijl de ordinaire Pik-stand omlaag gaat. Misschien is de enige manier om het Testostieterron-niveau om laag te krijgen , als Vrouwen de Mannen veel op hun pik getrapt laten voelen..Maar ja, als Vrouwen aan de Macht komen? Nou dan ga ik Blindelings mijn recht bij Vrouwe Trusttitiae halen..

Maar waar dat hoofd nou vandaan kwam, terwijl er geen leerling van op keek, valt niet meer te achterhalen..En nu pas in de ‘danspas’ begrijp ik dat je het nieuws ernstig zéérieus moet nemen…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>