A C T U A L I T Y – Rampérisch-bewijs het maar eens …

1 9 7 7 : P A N – A M – K L M

Vroeger noemde ze een vliegtuig ook vaak : een oude kist. Daarom laat ik me nooit kisten..Hoewel bij de namen geen kistemaker was te vinden. Omdat ik al drie dagen niets over de laatste dagen schrijf,maar het ook mij niet los laat zal ik alle moord-grappen als u de ‘w’ tot een ‘m’ omdraaid, achterwege laten.

Maar moet zo aan 1 9 7 7 denken. De gelijkenis met de ‘klap’ daarna de stilte, en dan de namen, de achternamen. En dan blijkt Amsterdam opeens een heel klein dorp.. Ik kende zes mensen. Waarvan de vrouw en het kind van, mij het meest beklemmend voor kwam. Omdat moeder en kind in een kist lagen, toen ik na de herdenking op West gaarde ging. Verder een jonge vrouw die in een toen populaire uitgaanszaak werkte. Maar de Familie van een hele bekende Ijzerzaak op Het Rokin, was er ook een, die toendertijd een enorme klap veroorzaakte, wat weer excuus een verkeerde moordspeling is, Joshua.

Maar als er een z’n hand-niks-aan-de-hand heeftoverspeeld, is het wel Ras-putt-in, die na een Golfje van eigen hand meer in de Putt van de tegenslag zit. Maar accoording to some Polls in the U S S R, schiet zijn Populariteit met ruim 30 % omhoog. Maar dat het volk Missiled, wat voor miss-leiding staat is al langer dan de zelfde kortzichtigheid bekend.

Ergens in War-logs-gebied staat een trein stil te wachten, tot het van zijn ‘dood-spoor’ kan vertrekken.

Ondertussen worden er harde woorden in een Pakje E U – boter-op-je-hoofd geslagen, en ieder éthisch –respect over-geslagen. Het komt ‘rouwer op je dak’, dan de lichamen die daarop belandden. Verder vandaag geen ‘gevleughelde woorden’ om er onder te schieten. En Schiet-gebedjes zullen oook wel niet meer helpen. Maar dat sommige Poliniettici zijn doorgeschoten, is ook maar een niet bewezen R A M P É R I S C H – bewijs…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>