A C T U A L I T Y – Fait divers de ‘L É T É

“ F A I T – D I V E R S de ‘L É T É “

Laat me niet lachen. Dat is wat Turkse Vice Premier van Turkije wil. Is ie hélemaal besneden..Turkse Vrouwen mogen eigenlijk niet lachen. Nou dan gaan we toch met z’n allen er om huilen. Van die Vice Premier bedoel ik..heeft wel z’n naam mee : ‘Vieze –Premier..’

Gisteravond ik heb tegen alle regels in wél gekeken.. En ik dacht maar aan een krantenkop: Waar is God Allejézus in dit verhaal.. Twee Thee-Oh-logen van de E O, die zo ongelooflijk Kill over kwamen.. Afstandelijk..En ach G O D is The Under D O G als je dat woord omdraait.Want feiten worden sowieso ..Goeden Morgen !! Verdraaid.

De Zonnenbloemen op de Rampplaats hebben een diepe buiging gemaakt, wat beide low-kale partijen niet voor de Nederlanders en z’n slachtoffers doen..

Na de ‘Buk’ komen nu de Rakutwerpers, dus dat wordt pas écht bùkken…Maar ja, als je in een Vlieg-er-eens-uit-tuig zit, heeft dat weinig zin. En de naast-bestaanden die daar weer onder gebukt gaan maar niet te praten.Zouden die dronnken –gasten daar Bukler drinken?

Komende zaterdag ‘Zwarte Zaterdag.’ Wie dat schrijft of zegt loopt achter de ‘naakte feiten’ aan. Want Zwarte Zaadterdag is al weer bijna twee weken geleden.

Vind Andries al langer bekneveld. Maar ja, ik ben dan ook gelukkig van G O D los – t !!

Nee – than- ya –hoe los je zo’n Gaza-loontje- komt- om- z’n boontje-conflict op? Gewoon door Nederlandse Baggeraars het te laten afzuigen. En ergens anders op een grote lege plas, het zand weer op te spuiten. En er zo een mooi tropisch Eilath , eh eiland van maken. Waar je een voor-schot kan horen afgaan, zonder dat daar slacht-offers bij vallen. Zodat iederéén ‘bij-en-toe-val krijgt. Waar zoveel zand is, zodat je er een nieuwe stad voor Palestenen en Misraëliërs kunt bouwen onder de nieuwe naam : Jé-ruziea-lem..’’

Hallo Joshua, wakker worden, want ‘woorden’omgedraaid worden ‘moorden’. En in een droom de vermoorde-on-en-n-onschuld spelen, doe je maar in je eigen Rouwdauwauweltijd. Ondertussen krijgen alle 1 9 3 slachtoffers nu een uitkering, vanwege dat de plek kanonofficieel tot War-logs-gebied is verklaard.4 0 – 4 5 heeft alle cart-blanche-tegoeden vrij gegeven. En na Eindhoven zijn wij natuurlijk allemaal zeer vrijgevig..

Zéker na de Raspoedin-opname van een X-tra large overdreven Videomnipoottentie-opname, die tijdens de Gay-pa-reet rechtsstreeksexistisch op de Poot eh regenboogboot zal worden uitgezonden.. En wat staat er zoal in die opname?.. Nou dat Poetin zich geen flikker of reet van iemand iets aantrekt !! Maar dat zijn harde woorden! Zie ik daar niet een Regenboog op de achtergrond met zonnenbloemen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>