A C T U A L I T Y – Ook Van de Prins geen kwaad krijgt in-postuum alsnog de Zwarte Piet uitgedeeld

Ook een Buurman als Zwarte Piet?

Ook Stazie-geld van geroofde kunst gaat met de Petfles rond, om de schade nog enigszins te beperken. Matisse van de familie Rosenberg, léés Anne Sinclair ex echte genote van D S k- heeft ze er niet van.

En de grote levensmiddelen-bedrijven gooien er nog steeds met de Pèt-fles naar, waardoor de regering zich niet laat flessen. Er worden dezer dagen weer vele Zwarte Pieten uitgedeeld, terwijl ‘Dè Zwarte Piet – léés Volkert van der G., in disquise bij Knevel van der Brink te zien was. E O: écht òngelooflijk..Dat ze ‘m niet ter plèkke hebben ge-Kneveld? Als de zwarte piet nou een Black out krijgt, hebben ze last van een ‘Witje’, waardoor ze er toch weer gekleurd op staan.

En ik zou zeker ook vroeg op staan als ik in de ‘Fabeltjes krant van wakker Néé-der-landt in de brievenbus moet lezen dat eh , V.G.,- Veeg teken aan de wand mijn Buurman is. Maar ja, ook de Schoorsteen van zo’n zwarte piet moet ergens van roken. Dat de buren niet eerder onraad roken.. Volgens geruchten, heeft een krant al overlijdens-ruimte gerezerveerd. Ik zou me toch ietsje gerézerveerder op stellen..Ben benieuwd of die krant ook kleur bekend, nu ze alleen maar die ene kleur op alle pagina’s gebruiken.. Ik zou gewoon alle Pagina’s totaal zwart maken, Wat weer niks met de Zwarte Pieten kaart uitdelen te maken heeft.

Op Schiphol heeft de Marechausséé het er maar Drug mee, om zijn eigen Personail them in de gaten te houden.Want ook blijkbaar lopen daar Zwarte Pieten rond die het daglicht van de Herdershond niet kunnen verdragen..

En naar nu blijkt is Bernhard die van de Koningin en de Prins geen kwaad wist, op de lijst van gezochte personen gezet. En tot Persona non Rocco granata gezet. De Prins deed met de verkoop van een Fabergé, illegaal aan schaal vergrting van zijn eigen Portemonnaie. Benieuwd of er op Soestdijk nog meer waardevols voor het Programma Kunst op zolder is te vinden..

Wat ook nog een hele Kunst wordt, is om komende drie weken er geen Bal aan te vinden. En Louis van Gá – al zal zijn uiterste best doen om Nederland met de Fabergééste Schaal thuis te komen..Naar ik nu verneem is het bij het Nederlands –Elftal verboden om met Oranje held op sokken te dragen.. Daarmee is de kous natuurlijk nog niet af, want wij horen straks maar al te graag de Jongens zingen: De Koning van Louis van Schaal heb ik altijd vereerd. En reken maar dat ook Louis bij thuis komst zonder die schaal de Zwarte Piet krijgt toebedeeld. Ja ha, de schaal, en niet de beker want die is voor..?. ja dat ga ik je niet vertellen, wil de sfeer nu al niet

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>