A C T U A L I T Y – Ook afgestemd op… dus niet eh…

“Luisteren? ; Ik luister naar niemand; noch stem ik af op iemand..”

Het record niet luisteren naar ‘Die Jé’ van G., J., B., Hilterman, is sinds zijn dood, niet van toepassing in Guinest Boek off Rukkoorts..

De Stem-cellen voor het bij maken van Poottentiële voor- je- kiezers-krijgen, is ‘zielligaal’ verklaard, omdat de ‘Zíel’ allang uit het Hart van Néu-ropa is gehaald met de afschaffing van de Guilder. Dus Néuropa is zelf zo Guild-ty ass Hell.

In een Thaai-land heeft het gelegerde Camoes-flage-pakken-land in de onmacht van naar Neven en nichtenbeeld van Raspoetin, niet de macht, maar in onmacht gegrepen.

Kim ill Jong van het noordelijker buurland, is jalous, op de fluwelen machts-t-overname.

Een Toreadoor verveelt zich nu einde-loos nadat ie op de Horens des overvloeds van verderf was genomen. Hij had geen been meer om op te staan. En opstaan zat er al helemaal niet ingewanden vieln naar buiten.

En ene Louis heeft zijn naam weer alle eer aangedaan, was hij er niet van..Louis van G Á – A L !!

Naar nu blijkt heeft de Europesche Unie alle illégale straf-en zitbanken, als wel Extra-polaire Van te voren voorgestemde kieshokjes, naar het land van Blinde Sprookjes afgevoerd.

De Teeffen zien geen enkel-verband, nu Teeven van de Rolexenkelband af willen. Omdat de enkelband enrgie aan de Achilleshiel van de criminueel geeft.

Rutte gelooft in Economisch wonder. En Nééconomisch geloof ik niet in rekenwonder Mark my worst…

Debiel Geellende: Breekmedeweltrecords niet open..Ga slapen en hou je mond eens dicht..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>