A C T U A L I T Y- Néé-der-lants Hope in Bange dagen..

“Nederlands Hoop in Bange Dagen”

G,. ee Idéé, of U zich er “Vrij-gelaten”onder voelt, nu Volkert van zijn afkorting beginnend met en ‘G’, bevrijdt is.En dat vlak voor 4 mei . Hij loopt naakttuurlijk niet zo maar de Gefängnis aus. Iedere stap die hem bevrijdt, loopt ie rechtstsreeks -whats in a name- in de val van Ultra rechts, die ’m het liefst op een schavot door hetzelfde uitschot wil laten vieren-delen,à la gebroeders de Wit, of nog erger schavuiten.

Wetende dat er 1 persoon grata no persona is verklaard, ik schrijf dit zo, omdat volgens velen het Jacht-seizoen geopend is. En dan hebben we het niet over het Jachtslot Kröller Möller..Folkert : ofwel met 1 ‘e’ extra staat er Volkeert, ofwel : Volk keert zich tegen The Most Wanted in the Netherlands.Ik heb begrepen dat er al reserve-tijd door Opsporing verzocht is aangevraagd, om als het Nooitlot toeslaat, verrechtstreeks te kunnen inbreken. Wat voor Opsporing-verzocht natuurlijk een ‘gotspe’ is, als die in breken.. ik zie het al in mijn Koekel-hersen-pan gevieszualizeert: Breaking News… Live verslag van Binnenhof, we schakelen over..Heel Holland valt stiller dan op 4 mei..

Maar mag ik dit allemaal wel opschrijven? Is dit niet al een voor-uit-lokking op een nog niet bestaand- feit. Nee, dan had de Ha-I-Vee-Vee-Dee liever gehad dat de Protentionele Killer naar Syrenié was vertrokken.. Om de Hollow Cow op het Tabernakel van de Dood in Death Valley te aanbidden. Waar je weer geen naald van opsteekt, en tussen krijgt, hoe dramateuristisch ze er mee om gaan.

Killing me Softley with his Song van Roberta Flack kennen ze al lang niet meer in the U S A. En over Live geproken, om herhaling van the wrong seringe, wordt de Fysiologische Beul voorzien met of course off course een Google bril.. Zodat the Death Penalty op ieders P C-nertvlies ligt, en blijft liggen. Dat dachten ze in die Prison ook : “Blijf Dood-stil liggen! Maar het liep even anders en uit de hand. Maar een toegestoken hand kan een Doodsteek voor the Death Penalty zijn. Kan niet vroeger of sneller gebeuren. Maar of dat ook voor een toe-gestoken hand voor Volker van der G-ee Idee moet zijn vraag ik me af. Op een openbare Nexécutie ziten we niet te wachten. Alhoewel Barbertje moet hangen , natuurlijk in ons denken , nooit ver weg is geweest. En werd Pim Fortuyn niet toevallig rond deze tijd van 4 Mei genecktécuteerd? We leven nog steeds in “Nederlands Hoop in Bange Dagen.. Prettig Weak – end
En P S : Neem geen Voorschot op nog niet gebeurde feiten!! ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P I M F O R T U Y N - 10 jaar later en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>