A C T U A L I T Y – Dit bericht is niet verstuurd in een enveloppe van de Tweede Kamer.

Tele of Stéleportéren

Binnenkort zal G W worden gedéportéleteerd, en in de praktijk gebracht. En er zijn nu al Computers, een in Maastricht, die je gedachten kunnen lezen. Straks al voor de geboorte, waardoor als je die informatie krijgt er in de Baarwaarmoeder er de buik van vol hebt..

Waar ik trouwens ook de buik vol van heb, is zo’n overbodige donderdag bij heldere hemel – wat trouwens gisteren niet het geval was- van mensen die niet meer weten wat dat betekent, of is, Hemelvaartsdag. Ik zou zeggen kom naar Amsterdam, en daar snuift en slikt iederéén zich de colère om maar Hallocinerend in hogere sferen van “Mijn Hémel” zeg te komen. Het is op zo’n thoerristische dag een groot walhalla aan mijn hoelahoeperop. Met de na-drùk op er op. Of er onder mag ook , als U dat lèkker vindt.

Wie er ook steeds meer onder door gaan, zijn de Mensen van de dik voor mekaar show, die zeker volgens Nieuwsuur in drenthe het zicht op verlichtering in de weg staan. Ik dacht dat daar koeien in de wei stonden. Maar nu staan wei in de weg. En ik zou zeggen ; neem die mensen in drenthe aú zéérieux. Zelfs André van Duin en Andre Rieux overwegen de belangen-verstrengelingen tegen elkaar af te wegen..Want zelfs in overwicht zit meziek…

Naar nu blijkt is die anti-islam sticker verstuurd door de verkeerde persoon. Minister Frans Timmer had ‘m Warspronkelijk zullen versturen. Maar nu de zakelijke belangenverstrengelingen zo groot geworden zijn, is de Stéleportatie een ‘geluk bij een ongeluk’, waardoor in een afgesloten-enveloppe Geert Wilders in delen alsnog persoonlijk met een positieve gedachten-lezing zal worden ge-dépôtléteerd. En nu Barney toch in Saoedie – Snarabië zit, zal hij alsnog bij aankomst van G W zonder pardoes en pardon zijn pijlen op G W richten. Geen Steniging maar Pijliging.. Want de gruwelen van deze wereld is lam-verwekkend, en met geen le Pen te beschrijven..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>