A C T U A L I T Y – F A I T D I V E R S

F A I T – D I V E R S

Nomade opnieuw beste Restaurant. Waar No Ma mag komen. Leuk wilde ik net met mijn ma naar het Beste Restaurant, mag mijn moeder niet mee!

Rusland trekt z’n Leger terug, omdat ze doorgeschoten waren en te grens-overschrijdend bezig waren.

Ik lees altijd eerst de Voor-plagina , en daarna lees ik pas de K-krant.. En dat V K voor Vécaliën staat. Ja, daar kan ik nog steeds geen afscheit van nemen. En de Zonderdagskrent van Wekker Néé-de-land, ga ik sinds ik weet die daar allemaal volgens de Fabeltjes-krant op wachten niet downloaden.. Het woord alleen al, roept mij op naar de Shrink te gaan.
En D e W ereld D raait Door volgens Blendit. Alhoewel dat programma steeds meer DoorDraaft op –en-in hun eigen m-innnercircle.

En in die Nexplorer zag ik toch al geen Gat, dus gebruik ik nu Nappsplorer, die houdt mij tenminste in de gaten.

Ik heb zojuist de Plas-Ma-Phone aangeschaft om van dat ‘gezeik’ van mijn ma af te zijn. En ik weil onbereikbaar zijn. Dus heb ik al die Phones ingeslikt, zodat ik de buik er van vol heb dat ie nu steeds over gaat. Maar wel prettig dat ik nu Kont-stant in gesprek met mijzelf ben. Vooral als ik naar het toilet moet. Dan fungeert de W C-pot als een geluid-ofwel buikspreker..

Steeds meer Gelovigen vallen van hun Kerkelijke Voet-stuk. Ik zou zeggen! Maak daar misbruik van. Wat is daar M Í S mee?

Burgemeester in Charkov in zijn rug gechoten! De had zeker geen Rug-dekking..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>