A C T U A L I T Y – Voor V G., zit in de Fortuyn zitten er niet in

Volkert van der Gee kan Geen ‘Volkertse Jongen’ meer in zijn dorp zijn. Omdat hij onder de voorwaarden ook niet in de Fortuyn van zijn oude Vissers-dorp mag zitten. De Sinister die er met het oogmerk eerder al een ‘blauwtje’liep wil het oogmerk van veiligheid niet uit het oog op de toekomst verliezen.

Onder de stringente voorwaarden zou ook het voorstel zijn gedaan, om Volkert van der Graaf privé-chauffeur van ex-chauffeur van Pim Fortuyn te maken. Omdatr ze ongetwijfels niet met elkaar kunne opschietten is de kans dat ze écht gaan schieten volgens de Psychologen te verwaarlozen, wat de kiezers al jaren voelen, dat ze niet mee-tellen. Alleen bij de bezuinigingen mogen ze mee-tellen

Omdat de kans op reetziediefietsen stelen klein is, is de kans toch groot, dat ie voor de reet-socianaalizaadtie naar Ma- Rocco wordt gestuurd. De kans dat Rocco Granata Cio Ciao Bambino gaat zingen, noet als verwaarloos geacht worden.

Volgens laatste geruchten uit Ultra-rechtse hoek, zitten ze er niet mee, dat Volkert van der Graaf op 2 mei vrij komt. Want dan wordt Graaf voor 4 mei oh-verledentijd om op 4 mei alsnog te herdenken..

De Minlichtingen-diensten hebben getracht dit bericht te onderkennen, en de C I A- ook int e lichten voordat de N S A er mee aande haal gaat. Wel toevallig dat Oh Bamma juist nu in ons land is geweest. Kan geen toevalligheid zijn, juist nu Obamma hier is Volkert van der Graaf door vrijlating van zijn st-erfenis zijn eigen graf op een toekomst graaft.

Dat de Reetclassering een oogje toe-knijpt als ze een ‘Blauwtje oploopt’ zal toch geen nagel aan de Doodskist van… puntje puntje zijn.

Vooralsnog zal Volkert v d Graaf zijn Baard laten groeien uit Respect voor Links dat daar de kogel nog niet door de Linkse kerk richtin V G is gegaan

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>