A C T U A L I T Y – Oh jee 1 9 Maart, dan roert de Kiezer zijn staart..

Geen I-D éé 6 6 –redenen om alternaaitief eens het stèmmen doen verstommen…..a.s woensdag

Voor Klein Duimpje met de te grote mond, zullen het, als het aan de kiezers ligt: Verraads-verkieszingen worden. Met een Vinger –verwijzing als middel, om hem néélectoranaal het verzwijgen op te leggen.

Wel jammer dat de Kiezer 6 6 redenen als wredelijk – alternaaitief van ter Lauwernood aan die vorige oorlog ontsnapt. Maar ja, als je Killhorst op freenancieën zet, vraag je natuurlijke het failliet van de Poliníettici op je zelf af.

Durf dezer dagen de deur niet uit, Want de K G B staat zowat op iedere hoek van de straat. En je kunt geen A Ha daar heb je ze weer, of de Néélectoranale A H –erlebnis ondervraagt je diep, dat je wel moet gaan stemmen, Mijn standaard antwoord is dan: Ik Verkies-zingen boven stemmen. Dus stond ik afgelopen zaterdag bij mijn Lowkale A H, met gewaardeerde medewerkers van D 6 6 te praten.. Dus mond houden,en stemmen. Dat wordt voor De Pay ven die A sscher me noa wat een Titanicische Zons-ondergang, Zonder Avond of Morgenrood. Dat wordt om met H M, ja hij leeft nog onder ons Herrie Moeilisch, die het Zwarte Licht beschreef. Zo iets wordt het dus voor die verwardersheids-partij.Klein Duimpje – grote mond, als het zwarte Zons-ondergangs-licht in de bek gestorven bestond.

Nou als ik Klein Duimpje was, ging ik morgen toch nog even naar de tandarts. Want ze krijgen het dus voor hun kiezen. En mijn Tand-arts zei het al. “Hou nou eindelijk eens je Bèk – dicht. Anders wordt het : Kiezen op mekaar!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>