A C T U A L I T Y – Misschien had ie wel de Ma- rok- aan..

‘Welke I die Jood zegt nou zo iets…..’’

Het bloedbad op de Krim ging niet door , maar wel bij het A-merk P v d A. Do I’ve to say more? Maar moeten we Blonde on Blonde zéér-rieus nemen? We zijn toch al dankzij de Truttenieren van de P v d A aan het minderen. Dus kunnen we die ‘bevolkings-groepen’ die er het hardst om roepen ook niet uitsluiten van een avondje joden-jacht bij-spijkeren.

De van der Horstus Blootanicus heeft zich door zijn eigen zéperds van fouten achter de komma verkeken op de slangen-kuil van sneaky stadhuis Amsterdam. Maar de kiezer heeft kleur bekent. Genoeg van Rood. We gaan over op Groene –Politieke –energie! En daar waren meer dan 6 6 redenen voor. Paternotte quiem im Célis! Het blootbad van de kiezer wordt eindelijk bloed-zéérrieus genomen. En van Hilhorst en de P v d A zijn door Paternotte van hun électoranale troonnie verstootten.

Volgens geruchten gaan alle Marokkanen met een Spaans Paspoort , een W-armada naar Den haag sturen., Alle marokkanen zonder onderscheits des aanziens, zullen aan de randstad van het on-toelaatbare, rand-debielen en andere rand-figuren ophangen aan hun verwerpelijke gedachtengoed. De gebroerders de Wit en van Kolderbarnevelt in gedachte. Ondertussen is er een andere bevolkingsgroep die vergeefs Nooit meer slapen van World Ef Wharmans probeert te vergeten, maar door Blonde on Blonde and Band on the run, hun vergeelde Passport uit de altijd klaarstaande koffer halen. Alle vergelijkingen met bestaande Personen non grata namens de Politieke Lijkerij zijn niet denkbeeldig. Maar dat je 6 9 jaar na die Krieg nog zo’n I die Jood zou mee-maken…Wir haben ess nicht gewüst zijn we er op dat we dat nog ooit zouden mee-maken. Do I’ve to say more? Than : Nò More!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>