A C T U A L I T Y – “Ga naar huis!”

‘Ga naar Huis’.. hallo zeg ..: “ik ben net wakker!!”

Oh, U overvalt mij met de vraag of ik voor minder overvallen ben. Zeker als het om een doodgoed onderwerp- je er maar wel of niet bij neer gaat.

Je kan natuurlijk beter Facebook E N D You Troep afsluiten, dan nooit meer je winkel open doen. Dan kan je de klok van de Zomer –of Wintertij er op gelijk zetten. Bij de Zomertijd hadden die ‘twee’. Één uur minder-tijd gehad, en zou het voorval ook niet gebeurd zijn.

En op aansporing-verzocht leveren de Beelden alleen maar grafmaskers op- die uit Pieïteit niet mogen uitgezonden worden. En De Avond–klok van die Winkel loopt via een gemeentelijk-verbod gewoon door.

En dat is nou het voordeel van démogratie dat alles uit de van van de loop van een geweer gaat.De Knuppel in de hoender hok van het vraagstuk-min-of meer, roept al vragen over reigen rechterspelen op. 2 0 0 Jaar grondwettelijke verplichting om daar juridische niet voor ewigen rechter te spelen zonder meer of minder daar op in te gaan.. ja zou de Verrechts-staat er niet dat je voor eigen rechter mag spelen. Maar je zou ze wel onder leiding van de Boer – Strafrechterlijk Schoppen voor open doel mogen laten nemen? Tóch? Je kan ‘ze’toch ook gaten in de verdedigings-linie van de ‘min of meer’ kunnen laten schieten. Zonder een Voor Oordeel moet je geen voorhoordelen hebben.

En in het bedrijfsleven is het heel normaal om minder tegenover meerdere te hebben. En sowieso hebben die altijd meer dan de mindere. Vandaar dat de Fuck U-bocht bij die groep vaker voor komt. Maar voor eigen bestwillders als Rechter te spelen doet Plaschmanisch de Deurne dicht..

En das maar goed ook ! De Deurne Dicht! Discussie gesloten!! .. Oh? Ja ha, totdat de Druk op de beveligingsmaatregeldruk zo groot wordt dat, dat het hele vraagstuk in één kjlap in ons aller gezicht explodeert..

Maar dan hebben we nog altijd die Blode Hadonis.. Die een gastronoom is voor zijn onderdanen..waarom rijmt dit toch altijd op Ma ma rok aan en?..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>