A C T U A L I T Y – Dùs jullie willen …..

Dus willen jullie minder P-ee van der-A-nianen wordt er aan het Stèm-Vee volk gevraagd.. Antwoord in Stemhokje was duidelijk ! Dat werd geregeld !

Volgens een ingelaste nopiniepol neemt de discriminerende Krimibanaliteit onder H Ha Poliniettici onder 1 bepaalde politik van de molen toe.
Wegens een disgusticerende opmerking is de non-schendbaarheid van betreffende persoon opgeheven,en zijn alle paspoorten van non-vermogen opgeheven, Zodat de desbetreffende persoon onder een bepaalde groep tot een Wild – der-ste persoon is verklaard.

Ondertussen zoekt Ghillhorst in Amsterdam het Hazen-pad van de Politiek. Sinter Klaas is al weer rond de Stopera gespot die roep als een Wild – der-ste in de Woestijn: Tis een vreemdelink zeker die verdwaalt is zeker, zal is even vragen naar zijn faam. Volgens geruchten is Ghillhorst op zoek naar een Monumentale –trap – na, om af te treden.. Wilt heden nu treden zongen wij in onze jeugd. En nu zou ik het wel willen voor-uit-schreeuwen: Ga niet naar Béoncé, maar ga naar Lady Ga Ga Lady Ka Ka phoney van de Pay ven die A s s tu blieft maar gá. Ziende Blind van de Warrowgantie zegt de Amsterdammer : “Daar is de P-eur van de A- fgang!” En als je last hebt van Tunnelvisie .. ga dan bij de Stopera Linea Héérécta naar beneden.
Aan de uitslag is ook te zien dat de volkstemveeër van Roodde Woede is overgelopen naar het groen en geel gegerde Redelijke Walternaaitief. The Spéchtoldyouso heeft die partij op zijn nummer van 6 6 redenen gezet.
In Rotje Knorr wordt de Geest van Pim Salabim in Here hersteld. En in Lelystad zal het nooit K-almere. De Marokanane hebben Putin om ghulp gevraagd omdat ze onder die Blonde Shitlériaanse Adonis Ponis niet willen leven.

Ghillhorst schijnt te overwegen in Maroccogranata-land Haziel aan te vragen. Maar Marina, de Ambassadrice is nergens te vinden.

Goede Morgen : Wakker worden Het Morgen en Avondrood is définitief van de Landkaart verdreven.. Hallo : Wakker worden Hallo.. Oh, u ligt er niet wakker van.. Wilt U nou meer of minder ? … Nou een onder-onsje tussen de drie zou ook niet eh.. joh laat me nou nog effe liggen… Poliniettici zijn zo slaapverwekkend : ik lig er niet wakker van. Nou dan tot over 4 jaar.. Nee hè , zo lang nog..Maar als ze nu nog niet hun ‘less is more’ voor hun kiezers hebben gekregen? !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>